Rodedoos
Image default
Zakelijke dienstverlening

Coaching door een outplacement- of loopbaanadviesbureau

Door de toenemende complexiteit van het werk en constante veranderingen in organisaties is het van belang dat de competenties van medewerkers en de behoeften van organisaties op elkaar aansluiten. Bij dit proces van constante afstemming komen mensen soms op een punt dat zij niet meer optimaal functioneren. Vaak hebben de problemen waar men tegenaan loopt te maken met het ontbreken van bepaalde vaardigheden of het niet of niet volledig benutten van hun competenties.

Hoe zou het voor u zijn om effectiever te functioneren? U bent beter in staat om uw doelen te stellen en ze te behalen. Uw professionele prestaties zijn verbeterd. U heeft meer zelfvertrouwen en u heeft meer plezier in uw werk. U heeft nieuwe vaardigheden aangeleerd, competenties manifest gemaakt en u functioneert optimaal. Kortom, u benut uw mogelijkheden volledig.

Hoe komt het dat u vastloopt? De meeste van ons hebben de nodige trainingen, workshops en opleidingen gevolgd om nieuwe vaardigheden aan te leren. Meestal probeert men deze vaardigheden er van buitenaf bij ons in te stoppen, waarbij voorbijgegaan wordt aan de persoonlijke talenten die wij in ons hebben. Met andere woorden: we leren trucs en technieken waarbij aanvankelijk zeker vooruitgang in prestatie valt waar te nemen, echter, de persoonlijke voorkeuren en eigenschappen van de mens worden onderdrukt.

Wat helpt? Echte verandering en ontwikkeling komt van binnenuit. Ieder mens beschikt over vele talenten, maar is zich daar niet altijd van bewust. Een outplacement- of loopbaanadviesbureau helpt u om zelf uw kwaliteiten te ontdekken en zich daarvan bewust te zijn. Zij dagen u uit en ondersteunen u om in beweging te komen, door bewustzijn te genereren, keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Het doorlopen van ons begeleidingsproces werkt stimulerend en brengt positieve veranderingen teweeg. U wordt intrinsiek gemotiveerd om uw loopbaan, al dan niet middels outplacement, een positieve wending te geven. Hierdoor wordt duurzame ontwikkeling gewaarborgd.

https://www.outplacementverzekering.nl