Rodedoos

februari 20, 2019 by

Een sieraden display kopen voor mijn chaotische vriendin

Ik heb laatst een prachtige sieraden display gekocht voor een vriendin die dat wel nodig had. Mijn vriendin is nogal chaotisch in haar hoofd, maar ook met spullen. Ze is altijd haar spullen kwijt in een berg rommel of ze heeft ergens spullen liggen die daar helemaal niet thuis horen. Dit geldt ook voor haar sieraden. Ze heeft alles in één bak gegooit en alles zit altijd in de knoop. Daarom dacht ik, omdat ze bijna jarig was, om haar te helpen met iets meer orde daarin.

Een passende sieraden display zoeken

Toen ik wist dat ik een sieraden display voor mijn vriendin wilden kopen, moest ik gaan nadenken over welk soort display het beste bij haar past. Toevallig was ik voordat ik het cadeau ging kopen in haar rommelige huis en kon ik snel een kijkje nemen waar ze veel sieraden van had. Al snel bleek dat ze ontzettend veel van oorbellen. Ze heeft in alle soorten en maten wel een passende oorbel bij een outfit. Daarom dacht ik aan een oorbellenrekje voor haar, zodat ze nooit een oorbel kwijt raakt, maar juist deze bij elkaar kan hangen. Dus met dit idee in mijn hoofd, ging ik op het internet kijken naar verschillenden winkels waar ik dit product kon kopen. Ik wilde wel dat het rekje lang mee kon en niet snel stuk zou gaan. Al snel kwam ik op de website van Nova terecht en daar ging een hele wereld voor mij open. Met meer dan 50 verschillende displays had ik keuze zat. Bovendien hadden ze ook het oorbellenrekje dat ik wilde, dus daar gingen we voor.

Een leuk resultaat

Ik zag in het assortiment een zwart oorbellenrekje en ik dacht meteen dat dat ideaal was voor mijn vriendin was. Toen ik bijna wilde afrekenen, was er nog een optie om er iets op te laten bedrukken. Dit vond ik echt een super idee, dus ik had haar eigen naam op het rekje laten drukken om het extra speciaal te maken. Op de dag van de verjaardag gaf ik het rekje en ze was er super blij mee. Ze had dit totaal niet verwacht en het was echt haar stijl.

Wilt u meer weten over Nova Sieraden Displays? Bekijk dan het assortiment via www.nova-sieradendisplays.nl.