Rodedoos

april 3, 2019 by

ICT bedrijf uit de omgeving van Arnhem die wel ervaring heeft

Wat zijn wij blij dat we een switch hebben gemaakt met een ICT bedrijf uit de omgeving van Arnhem. Sowieso ben ik samen met mijn collega’s niet de slimste als het gaat om ICT. Maar ik wist wel iemand die net klaar was met zijn studie die ons even kon helpen met de ICT op het werk. Dat bleek uiteindelijk een slechte keuze te zijn geweest en daarom gingen we nu wel op zoek naar een echt ICT bedrijf.

Vele soorten ICT bedrijven in de omgeving van Arnhem

Als je in de omgeving van Arnhem kijkt, zijn er verschillende soorten ICT bedrijven waar je als bedrijf kan kiezen. Je hebt bedrijven waar ze nog maar net zijn begonnen en geen studie hebben gevolgd, maar cursussen volgen om zo ICT onder de knie te krijgen. Of een bedrijf waar ze meerdere jaren ervaring hebben opgedaan en een volledige studie hebben gevolgd voor dit vak. De eerste optie hoeft niet altijd als een negatieve kant worden gezien. Alleen wat ze daar leren zijn de basics en onze ICT is meer geavanceerd dan andere bedrijven. Dus we hadden echt een professional nodig die hier meerdere jaren ervaring in had. Gelukkig hadden we die snel gevonden en konden we daar op gesprek om meer informatie en details te bespreken en dat bedrijf was Xantion.

Blij met deze keuze

Tijdens ons gesprek met Xantion, hebben we veel kunnen overleggen met elkaar en ze begrepen ons volledig. Bovendien lieten we een stuk van onze ICT zien en ze begrepen ook waarom we een professional erbij wilden halen in plaats van een amateur. We mochten een proeftijd nemen om te kijken of we het product wel bij ons vonden passen. Dit hadden we genomen en we kunnen nu niet meer zonder het product werken. Het is zo fijn om daarmee te werken dat we niet anders meer willen, dus hebben we meteen een contract afgesloten met Xantion en zijn we nu trouwe klanten.

Contact

Meer informatie over Xantion weten? Bekijk dan de website van Xantion via www.xantion.nl voor alle producten en diensten die zij u kunnen aanbieden.