Rodedoos

mei 18, 2020 by

Inzichtelijke interieurprojecten door GRIP

Interieurprojecten door GRIP laten uitvoeren is ideaal als u houdt van kwaliteit, planning, lage prijzen en service. Wij vinden het erg belangrijk dat de ruimtes waarin u werkt stimuleren en inspireren. Alles in een ruimte heeft hier invloed op. De kleuren en materialen maken deel uit van de beleving. Deze beleving realiseert GRIP voor u in een unieke inrichting van uw kantoor

Concept ontwerp interieurprojecten 

GRIP interieurprojecten streeft naar een perfecte balans tussen vormgeving en functionaliteit. Wij hebben een unieke manier van werken. Want deze balans zit hem niet alleen in het eindresultaat, maar ook in de werkwijze voorafgaand. Deze werkwijze houdt in dat het interieurontwerp, projectmanagement en bouwbegeleiding volledig op elkaar aansluiten. Natuurlijk is communicatie in dit proces ook heel belangrijk. Uiteindelijk draait het natuurlijk allemaal om uw mening. Daarom werken wij vaak met een organigram. Hierbij leggen wij alles op 1 overzichtelijke pagina vast. Dingen zoals aantal medewerkers, benodigde faciliteiten en uw gewenste uitstraling en eisen. 

Realisatie ontwerp 

Hoe kunt u zeker zijn van een planning, budget en kwaliteit? Alle informatie die nodig is verzamelen wij in de projectadministratie. Dit document kan altijd aangevuld of gewijzigd worden. De planning werken wij volledig uit. Dus met alle details erbij. Zo kunt u nooit ontevreden zijn met het eindresultaat. De budgetten worden gemaakt aan de hand van calculaties. Kwaliteit wordt vastgelegd in de documenten. Om te zorgen dat u tevreden bent, maken wij een technisch model. Dit houdt in dat wij een 3D concept maken van het ontwerp. Zo is er al veel inzicht in wat het moet en gaat worden. Daarna komt er een technische tekening waarbij alles nog verder in detail wordt uitgewerkt. 

Realisatie begeleiding 

Op basis van al deze ontwerpen worden offertes aangevraagd. Deze worden inhoudelijk allemaal met elkaar vergeleken. Op basis daarvan worden er vergelijkingen documenten opgesteld. Als de balans tussen kwaliteit en budget niet optimaal is dan worden deze deelontwerpen aangepast. Na het offerte-traject worden de daadwerkelijke kosten verwerkt in een overzicht. Deze worden zorgvuldig bewaakt, zodat u niet voor onvoorziene kosten moet betalen. Wij houden de controle door van het begin af aan kaders te stellen. Zo kunnen wij hier steeds rekening mee houden in de budgetten.