december 13, 2017 by

Kies voor de specialist voor de realisatie van een mantelzorgwoning

Gaat u een mantelzorgwoning laten bouwen op uw erf? Kies dan voor een specialist op het gebied van maatwerk bouwoplossingen als Blommers Bouwsystemen B.V. Zij houden rekening met de steeds strengere milieueisen die gelden voor de bouw. Wanneer u dit bedrijf inschakelt voor bijvoorbeeld de realisatie van een mantelzorgwoning, kunt u ervan uitgaan dat er zekere maatregelen zijn getroffen. Zo werkt dit bedrijf uitsluitend met gerenommeerde leveranciers waar kwaliteit hand in hand gaat met het milieu. Tevens gebruiken ze uitsluitend milieuvriendelijke producten en zorgen ze ervoor dat het bouwafval altijd gescheiden wordt. Hierdoor kunt u erop rekenen dat de mantelzorgwoning die u door dit bedrijf laat bouwen op de meest milieuvriendelijke manier die mogelijk is, wordt gerealiseerd.

Bij de specialist kunt u terecht voor diverse bouwwerken, zoals een mantelzorgwoning

Kies uit diverse soorten woningen bij een vakkundig bedrijf in bouwsystemen zoals Blommers Bouwsystemen B.V. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het bouwen van een mantelzorgwoning voor uw ouders. Hierdoor hoeven zij niet direct in een verzorgingstehuis te gaan wonen en kunnen ze langer in een vertrouwde omgeving verblijven. Natuurlijk is dit gespecialiseerde bedrijf ook in staat om allerlei andere projecten voor u te realiseren, zoals ateliers, dierenverblijven, garages, tuinhuizen en nog veel meer. Keer op keer kunt u er bij dit bedrijf van uitgaan dat er maatwerk wordt geleverd. Dat is nog eens een veelzijdige partner als het op bouwprojecten aankomt!

Niet langer een vergunning nodig voor het plaatsen van een mantelzorgwoning

Houdt de rompslomp rondom het aanvragen van een vergunning u tegen om een mantelzorg woning te laten bouwen? Dan hebben we goed nieuws voor u. Het is tegenwoordig niet meer noodzakelijk om een vergunning aan te vragen. U hoeft namelijk niet meer eerst naar de gemeente voor het aanvragen van de vergunning voor de mantelzorgwoning, maar kunt direct naar een bouwbedrijf stappen voor de realisatie ervan. Wel is het nog steeds aan te raden om voor het bouwen van een mantelzorgwoning in zee te gaan met een bedrijf dat op de hoogte is van de regelgeving omtrent mantelzorgwoningen, zoals Blommers Bouwsystemen B.V. Zij hebben in het verleden al diverse prachtige mantelzorgwoningen gerealiseerd en weten daarom ook precies aan welke eisen dit type woning moet voldoen.

#Mantelzorgwoning