Rodedoos
Image default
Aanbiedingen

Koop bij ons de ideale MS Polymeerkit!

Op zoek naar de juiste MS Polymeerkit? Bij ons van Technischeprodukten.nl vindt u een breed assortiment aan MS Polymeerkits. Gegarandeerd zit dé perfecte MS Polymeerkit die u zoekt hier tussen! Wij hebben MS Polymeerkits voor zowel flexibel als watervast lijmen van materialen als steen, metaal, balken, trespa, natuursteen, zink, lood, drempels en nog veel meer materialen. Dit vindt u allemaal op onze website www.technischeprodukten.nl U kunt erop rekenen dat onze MS Polymeerkits van de beste en hoogste kwaliteit. Onze lijmkits van MS Polymeer zijn van het merk CTN of van het merk Rexon, twee uitstekende merken. Binnen de sector worden deze merken veel gebruikt en staan ze bekend om hoge kwaliteit en een snelle werking. 

Hoe de MS Polymeerkit te gebruiken?

De MS Polymeerkit is, zoals in de introductie besproken, specifiek gefocust op het afdichten van harde materialen als natuursteen en balken. Voordat u zelf met de MS Polymeerkit aan de slag gaat, dient u eerst enige voorzorgsmaatregelen te nemen. Het is ten eerste belangrijk dat de ondergrond droog en schoon is. Daarnaast bevelen we u aan om eerst een hechtproef te doen met de lijmkit van MS Polymeer. Op onze website Technischeprodukten.nl zijn verschillende lijmkits beschikbaar. De MS Polymeerkits verschillen ten eerste van elkaar bij de kleur. U kunt kiezen tussen witte, grijze en zwarte Polymeerkits. Bovendien kunt u kiezen tussen de High Track versie en de volvlakverlijming. Op de website worden niet alleen losse kits aangeboden, maar ook afstrijkmiddel, houtlijm en een doos met meerdere MS Polymeerkits. 

Technischeprodukten.nl 

Zoals u wel kunt raden kunt u bij onze webshop terecht voor allerlei technische producten, niet alleen MS Polymeerkits. Enkele voorbeelden van ons aanbod zijn werkplaatsinrichtingen, luchtgereedschap, verschillende soorten boren, veiligheidsspullen zoals handschoenen en technische sprays. Als u bij ons besteld wordt uw bestelling zo snel mogelijk bij u afgeleverd. In het algemeen geldt bij ons voor 4 uur in de middag besteld, de volgende dag al in huis. Boven de honderd euro vergoeden wij uw verzendkosten als bedankje. Wij leveren altijd via DHL en hebben hier goede ervaringen mee. Heeft u nog vragen over ons of over MS Polymeerkits? Bekijk onze webshop met MS Polymeerkit, waar u ook onze contactgegevens vindt.