Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Led strips & led lampen plaatsen

Waar kun je Led strip allemaal plaatsen
Led lampen zijn inmiddels overal te verkrijgen en de meeste mensen weten wel dat deze lampen kunnen zorgen voor een enorme besparing op je energierekening. Ze waren echter alleen te verkrijgen in verschillende tinten wit. Maar gelukkig staat de techniek niet stil en hebben ook led lampen een doorontwikkeling gemaakt. Led strips zijn het nieuwste van het nieuwste en deze kun je op veel verschillende plekken toepassen.

 Led strips vervangen Led lampen
Led lampen kun je alleen in bestaande armaturen plaatsen. Maar led strips zorgen voor een hele nieuwe manier van je woning verlichten. Led strips plaats je bijvoorbeeld onder een zwevende televisiekast voor meer sfeer tijdens het televisiekijken. Of laat je schilderijen en foto’s beter uitkomen door achter de lijsten een led strip te plaatsen.

Led lampen en led strips in de badkamer
Zelfs in de badkamer kun je gebruik maken van led lampen en led strips. Bijvoorbeeld rondom het bad of de spiegel. Maar denk er hierbij wel om dat je geschikte lampen gebruikt. Op de verpakking moet IP54 staan, dat betekent dat de ledlampen en led strips spatwaterdicht zijn en dus geschikt voor gebruik in de badkamer.

Een sfeervolle tuin
Zelfs in de tuin kun je led lampen en led strips gebruiken, maar ook hier geldt weer het advies om voor de spatwaterdichte variant te kiezen. Heb je een looppad dat wel iets beter verlicht mag zijn? Plaats dan een lange led strip in warm wit langs het pad en loop nooit meer in het donker. 

Variëren met led strips
Led strips zijn er in verschillende varianten te krijgen. Van alleen witte Led strips tot varianten die alle kleuren van de regenboog kunnen krijgen, tot dimbare led strips. Veelal hebben led strips een afstandsbediening wat het eenvoudig maakt om ze net even aan te passen tot je het licht hebt dat je graag wilt. Zo creëer je altijd de juiste sfeer voor het juiste moment.

http://www.leds-depot.nl/

Gerelateerde artikelen

De kerstboom

Wat kan camerabeveiliging voor jou doen?

Internet marketing bureau Amsterdam | Hoog in Google komen.