Rodedoos

april 18, 2019 by

Schaf een verkoopwagen aan voor naamsbekendheid!

Door een verkoopwagen aan te schaffen geeft u niet alleen uw omzet een ongelofelijke boost maar ook uw naamsbekendheid. Toch is dit niet misschien het eerste waar u aan zou denken als u een grotere klantenkring wilt. Een website is één van de eerste dingen die men vaak aanschaft als zij meer naamsbekendheid willen. Toch is dit soort wagen cruciaal als u in de ‘food’ branche zit want u kunt op deze manier ook uw producten verkopen op bijvoorbeeld kleine festivals of op de markt in diverse stadswijken.

Verkoopwagen op maat

Bij Innovan Trailers bv kunt u uw verkoopwagen op maat laten maken. Zij gaan graag met u om de tafel om uw wensen te bespreken en willen graag samen met u een idee opstellen voor het verkopen van uw producten in één van de wagens. Innovan Trailers bv neemt ook een kijkje naar uw huidige huisstijl en neemt deze mee voor het ontwerpen van de wagen. De prioriteit is niet voor niets om uw omzet én naamsbekendheid weer een boost te geven en dus ook uw zelfvertrouwen als ondernemend weer te stimuleren want in jezelf geloven is misschien nog wel één van de belangrijkste aspecten als het gaat om verkopen van producten. Ook kunt u terecht voor standaard wagens: de InnovaN Basic, innovaN Comfort, innovaN Compact en de InnovaN Markttopper. De voordelen van de standaard wagen is dat deze wagens sneller geleverd kunnen worden en kwalitatief hoogwaardig is afgewerkt voor een gunstige prijs. Alle standaard wagens kunnen geheel naar eigen wens worden ingericht en hebben diverse laadvermogens. Laat u adviseren welk standaard wagen het beste bij uw onderneming past.

Huur een wagen

De wagens die worden verhuurd zijn modern en goed onderhouden. Zo kunt u altijd rekenen op de beste kwaliteit. Bovendien is er altijd een wagen die past bij uw doelen. Ook kunt u de wagens laten leveren met extra apparatuur (denk hierbij aan bijvoorbeeld een grill of een soepketel) – dit bespaart u in kosten om deze apparatuur zelf aan te moeten schaffen. Bovendien heeft u bij huren het voordeel dat u altijd het servicepunt kunt bellen, mocht er sprake zijn van een storing.