februari 27, 2018 by

Verwen uzelf met een heerlijk stuk eendenborst

Denkt u eens terug aan de laatste keer dat u heeft genoten van een stuk eendenborst. De malse structuur van het vlees en de intense smaak. Loopt bij u ook spontaan het water in de mond? Dan valt u helemaal van uw stoel als u de ossenhaaspuntjes van Beef&Steak ziet! Bij deze online slager bestelt u verschillende soorten ossenhaaspuntjes van Aberdeen- of zelfs de befaamde Wagyu runderen. Of maak de maaltijd nog wat specialer met 21 dagen gerijpte, dry-age ossenhaaspuntjes. Lekker, die extra bite! Het vlees wordt voor verzending in stukjes gesneden dus het bereiden van een heerlijke maaltijd neemt weinig tijd in beslag. Weet u nog niet wat u de dagen erna gaat eten? Neem dan een kijkje bij de eendenborstfilet en de lamsvlees opties op de website van Beef&Steak. Vetarm, lekker mals, en u zet wederom een culinair hoogstandje op tafel!

Lekker variëren met mooie stukken lamsvlees uit Nieuw-Zeeland

Wanneer u een stuk lamsvlees uit Nieuw-Zeeland zou vergelijken met een stuk lamsvlees uit Nederland, welke zou u dan kiezen? Veel mensen gaan in dit geval voor lamsvlees uit Nieuw-Zeeland. En daar is een verdraaid goede reden voor. Dat komt vooral omdat de schapen in Nieuw-Zeeland veel meer bewegingsruimte hebben. Daardoor wordt het vlees lekker stevig en mals. Bovendien bevat het vlees daardoor erg weinig vet en past het prima in uw dieet als u verantwoord wilt eten. Koop een lekkere lamsburger voor een simpele, maar smaakvolle maaltijd, of gooi een grote lamsbout op de barbecue voor die echte grillsmaak! En aangezien we natuurlijk nooit alleen barbecueën trakteert u uw gasten ook nog eens op gebraden eendenborst en een bijpassende wokmix met ossenhaaspuntjes. Waar u al dit lekkers bestelt? Gewoon online, uit het exclusief assortiment van Beef&Steak.

Ossenhaaspuntjes die smelten op uw tong bij de online slager

In veel Nederlandse restaurants behoren ossenhaaspuntjes tot een van de populairste gerechten. Jaarlijks gaan er heel wat kilo’s ossenhaaspuntjes doorheen. Deze malse stukjes vlees staan dan ook aan de basis van veel culinaire hoogstandjes. Het vlees komt van een zeer mals gedeelte van het rund en bevat nauwelijks pezen of vetweefsel. Ideaal dus om te gebruiken in een goede wokschotel! En om uw speciale maaltijd niet alleen een culinair succes te laten worden, maar ook nog eens makkelijk aan topkwaliteit vlees te komen, bestelt u uw ossenhaaspuntjes bij Beef&Steak! Bestellen doet u hier gewoon online en u heeft zelfs de keuze uit verschillende soorten rundvlees. Smaken de ossenhaaspuntjes naar meer? Bestel dan ook eens een goede eendenborstfilet of lekker mals lamsvlees!  

#Eendenborst