Rodedoos
Image default
Aanbiedingen

Wat is SEO marketing?

SEO marketing is alles wat te maken heeft met een goede positie in de zoekmachine te verkrijgen. Dit kun je door verschillende tactieken doen maar de allerbeste is het schrijven van blogs op andere websites. Wij bieden hier pakketten in aan voor 1 – 250 artikelen per maand. Des te meer blogs je bestelt des te beter de SEO prijs is. Natuurlijk is meer artikelen in overleg ook mogelijk. Ons team van ervaren tekstschrijvers is groot waardoor wij voor iedere branche teksten kunnen maken. Vanuit een sterk blog links naar jouw website levert een goede positie in de zoekmachine op. Maar daarnaast gaat het uiteindelijk om de meer klanten die je kunt bereiken. Alle links blijven minimaal 2 jaar staan en deze garantie geven wij dan ook!

Wat zijn de effecten hiervan?

De effecten van SEO marketing zijn groot. Wanneer je een vast pakket per maand bij ons afneemt zul je merken dat er steeds meer nieuwe klanten komen. Dit komt doordat wij werken met een natuurlijk linkprofiel. Maar ook dat onze tekstschrijvers gespecialiseerd zijn in zoekmachine optimalisatie. Zij weten precies hoe ze een extra boost moeten geven aan de zoekmachine. Dit doen wij voor een altijd voordelige prijs. In tegenstelling tot Google ADS is dit een blijvende manier van marketing voeren. De artikelen blijven 2 jaar of langer staan. Wanneer je stopt met Google ADS dan stort je website verkeer in. Dit is met artikelen niet die gaan juist voor de organische resultaten.

Wat gaat mij dit kosten?

Op onze website hebben wij onze altijd voordelige tarieven vermeld staan. Afhankelijk van het aantal artikelen dat jij per maand geplaatst wil hebben rekenen wij een prijs. Natuurlijk is het zo dat wanneer je meer besteld het steeds voordeliger wordt. Wij kunnen namelijk deze blogs dan ook voor een scherpe prijs inkopen. Het is een kleine investering waarmee je in de toekomst aan de top kunt komen te staan. De teksten worden zo geschreven dat het algoritme van Google er veel waarde aan geeft. Dit zorgt voor een hogere positie maar ook een betere SEO score. Er zullen dus steeds meer bedrijven zijn die jou weten te vinden.

Een goede positie in de zoekmachine bereiken

Een goede positie in de zoekmachine bereiken is een tijdrovende hobby. Je doet er goed aan om hier een SEO expert voor in te schakelen. Zij weten precies wat ze moeten doen om op de eerste pagina’s te komen. Niet alleen in Google maar ook in de zoekmachine van Bing. Daarnaast weten zij ook hoe de teksten opgebouwd moeten worden en welke zoekwoorden geschikt zijn. Vaak wordt er dan ook een zoekwoorden onderzoek gedaan voor er wordt begonnen met schrijven. Dit zorgt ervoor dat jij gevonden gaat worden op de termen die mensen gebruiken. Dit kan vaak slechts een kwestie van een woord zijn. En dit resulteert dan uiteraard in meer verkopen. En zowiezo meer naamsbekendheid als je op de eerste pagina komt te staan. Meer dan 40 % van de mensen kijkt niet verder als pagina 2 van Google of Bing.