Rodedoos

april 18, 2016 by

Website tip voor meubels en woonaccesoires

Handige tips voor een rustig interieur

Een huis met veel meubels en accessoires kan al snel druk aanvoelen. Hoe creëer je voor je zelf een mooi, maar rustig interieur?  Een aantal interieurtips voor wonen om je een eind de goede weg op te helpen. Een rustig interieur begint natuurlijk bij de basis. De kleur verf op de muur, de vloer, de bank of juist de kast. Een thema dus. Bijvoorbeeld witte muren, een houten vloer en meubels in het wit. Maar wil je liever een felle kleur aan de muur, hou dan de vloer juist rustig.

 

Opleuken

De volgende stap is om je woonaccessoires te kiezen. Ga voor een kleur of kies voor een aantal tinten die goed bij elkaar passen. Je boeken? Die mag ja natuurlijk ook op kleur sorteren. Maar je kunt ze ook in cassettes doen of misschien wel in een kast met deuren plaatsen.  Dat is pas rustig. En als je toch bezig bent, ruim dan meteen ook al die meuk op. Zorg dat alle spulletjes een vaste plek hebben, soort bij soort. Dat geeft pas een rustig aanzicht

 

En toen was er licht

Licht is misschien wel het belangrijkste  onderdeel voor een goed ingericht woonkamer, waar je goed tot rust kan kopen. Geen felle spotjes in het plafond, maar meerdere sfeerlichten. Kaarsjes geven je woonkamer ook meer sfeer en het geeft ook nog eens licht af. Daarnaast kunnen kaarsen, door hun lekkere geur, een ontspannend gevoel oproepen.

 

Geur is belangrijk

Met kinderen in huis zijn die kaarsen niet echt heel handig. Dan komt wierook om de hoek kijken. Steek de stokjes aan, en laat de vlam doven. Het is de rook die van het wierookstokje afkomt, die  voor de lekkere geur zorgt. Tegenwoordig zijn de stokjes in heel veel verschillende geuren te koop . Je ziet ze in bijna alle winkels liggen, ze zijn ook nog een spotgoedkoop. Bestel je ze online op een website voor interieur en wonen, dan weet je zeker dat je de juiste trend te pakken hebt.

 

De nieuwe trend: Industriële hanglampen

Het is al maanden duidelijk zichtbaar.  Maar de industriële hanglampen zijn nog steeds erg populair.  En dat is helemaal niet vreemd. Want welk interieur je ook hebt, van modern design tot bij elkaar verzameld vintage,  industriële lampen laten zich overal bij combineren. Het stoere uiterlijk is blijkbaar voor iedereen aantrekkelijk.  En wat ook aantrekkelijk is? Vanuit  je eigen interieur, op je luie stoel, online de juiste webshop voor industriële  hanglampen bezoeken. Kies wel de juiste shop voor industriële hanglampen.

https://www.linkedin.com/groups/4852609