Rodedoos
Image default
Aanbiedingen

Zo lijk je 10 jaar jonger

Wil je er graag jonger blijven uitzien, maar beginnen de jaren te tellen? Dan kun je van alles doen om er 10 jaar jonger uit te zien. Wil je weten wat er zoal mogelijk is? Lees dan dit artikel waarin je wordt meegenomen met 4 leuke tips! Op, naar 10 jaar jonger.

Tip1 De botoxspecialist en fillers

Het is tegenwoordig steeds minder een taboe: De botoxspecialist en fillers. Daarbij zijn de effecten steeds subtieler, zodat de effecten wel zichtbaar zijn, maar wel natuurlijk ogen. Op die manier lijk je echt, afhankelijk per persoon, al snel een aantal jaar tot zelfs 10 jaar jonger.

Tip 2 Doe alsof je weer jong bent

Lekker cliché misschien, maar het is wel waar. Je innerlijk schijnt door je uiterlijk heen. Als je je jong voelt straal je dat uit. Daar hoef je minder voor te doen dan je misschien denkt. Het is namelijk zo dat er een experiment is gedaan waarbij ouderen mensen voor een tijdje soort van terug in de tijd gingen. Ze gingen doen wat ze in hun jeugd ook deden, inclusief bijvoorbeeld naar de muziek luisteren. Ze kregen daarbij de opdracht zich zoals toen te gedragen. De effecten waren verbluffend. Zo werden ze fysiek een stuk kwieker en kwamen daardoor ook jonger over.

Tip 3 Zorg goed voor jezelf

Als je goed bent voor je geest en je lichaam dan vertaalt zich dat terug in gevoelsleeftijd. Gezond leven is belangrijk, zo gaat het lichaam ook langer mee zonder kraken en piepen. Het hoeft niet over de top, perfectionisme werkt averechts. Voor je geest is het goed om veel in het moment te zijn. Dan zijn moeilijke dingen ook beter te handelen.

Tip 4 Een beetje verf op je gezicht

Er is niks mis met naturel. Toch zijn sommige hulpmiddelen wel fijn. Met een beetje foundation kun je al snel het één en ander wegpoetsen. Zo zijn de rimpels wat minder zichtbaar en is de huid wat egaler. Voor dat je het weet is je gezicht weer helemaal omhoog getoverd.

https://www.debotoxspecialist.nl/