Rodedoos
Image default
Relatie

Coach Deventer brengt lichaam en geest bij elkaar

Het is niet zo gek, dat je niet goed weet hoe je eigen lichaam en geest in elkaar steken. Veel mensen zijn ver verwijderd van hun eigen lichaam en geest en weten niet hoed wat ze met zichzelf aan moeten. Sommige mensen stappen dan in het vliegtuig naar India om zichzelf opnieuw te ontdekken, of gaan op yoga training en lezen verschillende boeken. Dit kan makkelijker bij coach Deventer. 

In contact

Coach Deventer helpt je in contact te komen met jezelf. Is de situatie waar jij op dit moment in leeft wel echt hoe jij wil leven, of is je innerlijke zelf eigenlijk op zoek naar iets compleet anders? Coach Deventer kan jou als persoon helpen je te ontknellen. Kruip uit dat strakke vel waar je in vast gehouden wordt en zoek naar hetgeen waar jij echt voor leeft. Coach Deventer geeft je inzichten die je nog nooit eerder had gezien. 

Lichaamsdelen

Bepaalde lichaamsdelen geven de signalen af waar je vervolgens mee aan de slag kunt. De lichaamsdelen die deze signalen afgeven zijn vooral je hart en je hoofd, maar ook aan je buik kun je merken waar je nou echt mee zit. Coach Deventer biedt een stress loze en ruis loze omgeving, waar je echt even helemaal tot rust kan komen. Samen met coach Deventer zoek je naar hetgeen waar je mee aan de slag kunt. Een coach die persoonlijk assisteert aan mensen die op zoek zijn naar zichzelf en niet weten waar ze moeten beginnen. 

Bewustwording

Bewust worden is een erg belangrijk element in het zoeken naar jezelf. Doordat er in deze drukke maatschappij veel ruis bestaat, komen we vaak niet toe aan deze bewustwording. De verbinding met jezelf krijgt te veel externe prikkels, die de antwoorden op jouw vragen tegenhouden. Coach Deventer helpt jou deze antwoorden toch te krijgen.