Rodedoos
Image default
Aanbiedingen

Communicatie verbeteren? Doe dat met NuCall!

Bij NuCall kunt u terecht voor het verbeteren van uw bedrijfscommunicatie. Wij van NuCall hebben hiervan onze specialisatie gemaakt en helpen u graag uw communicatie zowel binnen uw bedrijf als naar uw zakelijke partners en klanten te verbeteren. Hiervoor bieden wij u een paar verschillende diensten aan: NuSIP, NuInternet, Nu3CX, NuMobile en NuVoIP. Als u tegen problemen aanloopt terwijl u gebruik maakt van een van deze diensten zijn wij zelf uiteraard ook altijd voor u bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Wij willen als NuCall dan ook committed zijn, enthousiast in ons werk, integer, direct, toetsend en resultaatgericht. Wij streven naar de tevredenheid van al onze klanten en staan altijd open voor feedback. Bekijk de website van NuCall.

Wat NuCall voor u kan betekenen

De diensten van NuCall zijn inmiddels al bij u bekend. Dit zijn namelijk NuSIP, NuInternet, Nu3CX, NuMobile en NuVoIP. Waarschijnlijk vraagt u zich nu echter af wat deze diensten precies inhouden. Met NuSIP kunt u gemakkelijk overstappen tussen standaard telefoneren en sneller en voordeliger telefoneren via het internet. NuCall zorgt ervoor dat u uw huidige telefoontoestellen niet weg hoeft te gooien maar dat u deze kunt gaan gebruiken met internet telefoneren. Dit telefoneren via het internet wordt NuVoIP genoemd. Afhankelijk van hoe groot uw bedrijf is kunt u hierbij kiezen voor de complete of de professional dienst. Om dit allemaal zo soepel mogelijk te laten werken heeft u uiteraard een goede internetverbinding nodig. Met NuInternet zorgt NuCall ervoor dat deze internetverbinding de juiste keuze is voor uw bedrijf. Als u hierbij ook nog gebruik wilt maken van de nieuwste communicatietechnieken is Nu3CX iets voor u, waarbij in plaats van het aantal gebruikers gelet wordt op het aantal externe gesprekken. Als u een analyse wilt van uw dataverbruik en belgedrag kan dit geregeld worden met NuMobile, waarbij meteen de beste provider voor uw bedrijf wordt gezocht. 

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze diensten? U kunt ons altijd op werkdagen bereiken voor meer informatie en advies op maat. Daarnaast leest u op onze website alles wat u verder wilt weten: https://nucall.nl/

https://nucall.nl/