Rodedoos
Image default
Bedrijven

Laat een wijndoos bedrukken voor je wijnflessen

Verkoop jij als bedrijf flessen wijn? Of wil je dit als relatiegeschenk weggeven aan klanten of personeel? Dan is het wel zo leuk om de flessen wijn in bedrukte wijndozen weg te geven. Bij het bedrukken van een wijndoos kun je namelijk je huisstijl doorvoeren op het design. Ook kun je bijvoorbeeld je logo van het bedrijf laten zien of je zet er een leuke tekst op. Je kunt het zo gek niet bedenken wanneer je een wijndoos laat bedrukken. Kun je zelf niet met een ontwerp komen? Geen stress. Het bedrijf wat gaat over het bedrukken van de wijndoos heeft ook een stel grafische ontwerpers voor hen werken. Zij kunnen dan naar aanleiding van je wensen een ontwerp maken.

Waarom een wijndoos?

Een wijndoos kan niet alleen de fles een beetje beschermen, je kan het er ook mooi en netjes mee verpakken. Een mooie doos met een logo van een bedrijf laat ook nog eens meteen zien waar het vandaan komt. Eventueel zou je ook nog de etiketten op de wijnfles kunnen laten ontwerpen of bedrukken. Een bedrukte wijndoos met een lekkere fles wijn is ook nog eens leuk wanneer dit in een kerstpakket zit. Schaf de wijnflessen aan, laat de wijndozen bedrukken en je kunt iets moois weggeven.

Wijn als cadeau

Wijn wordt niet voor niets zo vaak weggegeven als cadeau. Maar liefst driekwart van de Nederlanders vinden dit een mooi cadeau om te geven. En steeds meer mensen genieten graag van een lekker glaasje wijn. Of het nou een rode, een witte of een rosé is, voor iedereen is er wel een wijn die ze lekker vinden. Je hebt zelfs tegenwoordig alcoholvrije wijnen voor de mensen die geen alcohol (mogen) drinken. Bij het bedrukken van een wijndoos heb je dus ook nog eens een mooie verpakking.