Rodedoos
Image default
Bedrijven

Krijg je producten gekoeld bij je klanten met EPS dozen

Heb je een eigen voedingsbedrijf? En lever je veel bestellingen bij je klanten? Dan zijn een aantal dingen heel erg belangrijk. Je moet natuurlijk niet hebben dat de bestelde producten warm aankomen. Hiervoor is een gekoeld transport uiteraard heel erg van belang. Maar alle producten los verpakken is niet echt een optie. Maar wat moet je dan gebruiken om je producten goed te kunnen verpakken? Je kunt hiervoor heel goed EPS dozen gebruiken, maar wat is dat precies?

EPS dozen

Wanneer je een grote bestelling of meerdere leveringen hebt, is het belangrijk om deze goed te verpakken. Verpakken kun je doen in verschillende dozen. Echter moeten het goede dozen zijn die tegen kou kunnen. Hiervoor gebruik je een EPS doos. EPS dozen zijn gemaakt van piepschuim. Hierdoor is het mogelijk om gekoelde producten in een EPS doos te plaatsen. Een EPS doos kan namelijk goed tegen lage temperaturen. Wanneer de producten zullen ontdooien, zal er ook niets met de EPS dozen gebeuren. Voor je bedrijf kun je dus goed een EPS doos gebruiken als je gekoelde producten wil leveren. Hierdoor kunnen de dozen ook niet beschadigd aankomen en voorkom je problemen. EPS dozen zullen je hierbij goed helpen. Het is dus goed om een EPS doos aan te schaffen voor het leveren van producten.

Het kan nog wel even mee 

Wanneer je vele bestellingen moet leveren, is het belangrijk dat alle bestellingen gekoeld worden bezorgd. De EPS dozen kunnen goed tegen kou. Dat zal betekenen dat het in een koude wagen geleverd moet worden. En dan het liefste een wagen met een vriezer achterin. Hierdoor kan je de hele dag erover doen om alle producten over het hele land te laten leveren. Dat zorg je ervoor dat je dagelijks tijd bespaart én dat je over het hele land kunt leveren. Je wordt door de kou niet beperkt in je bereik van leveringen. Hoe fijn is dat? 

Een goede verpakking voor je 

Wanneer je wilt gaan leveren, moet je kijken naar verschillende mogelijkheden. Je kunt in een EPS doos makkelijk producten in een doos stoppen. Hierdoor kun je bestellingen goed bij elkaar verpakken en klaarzetten. De EPS dozen van Coolpack zorgen er dan voor dat je alle producten goed van elkaar kan scheiden. Dat zorgt ervoor dat je niet snel een fout kan maken bij de levering. Een verkeerde levering zal dan niet snel voorkomen. 

 

Wanneer je een eigen bedrijf hebt dat gekoelde producten moet leveren, is het heel erg gebruikelijk om niet ver te kunnen leveren. Echter is het niet zo dat dat hoeft. Wanneer je een gekoelde wagen gebruikt met daarin EPS dozen kun je al je gekoelde producten door heel het land leveren. Dat zorgt ervoor dat je met je bedrijf door heel het land je producten kan leveren. Je wordt hierin niet beperkt door je gekoelde producten. Daarnaast kan de EPS doos goed tegen de kou. EPS dozen zijn gemaakt van piepschuim. Dat betekent dat de doos niet kapot zal gaan als de producten erin iets ontdooien. Bovendien houdt het piepschuim de koelte vast. Je producten zullen dus niet direct uit de koeling smelten.