Rodedoos
Image default
Bedrijven

Alles wat je moet weten om te beginnen met vapen

Wil je ook beginnen met vapen oftewel e-smoking? Dan weet je misschien niet helemaal wat je nodig hebt of wat de verschillen zijn tussen bijvoorbeeld de verschillende vloeistoffen. Gelukkig is het allemaal relatief simpel als je doorhebt wat je moet doen. Allereerst heb je verschillende merken e-smokers, maar je kunt er al snel achter komen welke van deze fijn is als je verschillende reviews gaat lezen en top-10 artikelen gaat bekijken. Daarbuiten is het een kwestie van persoonlijke smaak als het aankomt op design.

PG en VG

De vloeistof die je in een e-smoker stopt bestaat uit PG en VG. Beiden zorgen ervoor dat smaak wordt overgebracht. PG (Propylene Glycol) zorgt voor de stroperigheid en voor de kriebel in je keel die je misschien van normaal roken gewend bent. VG (Vegetable Glycerin) zorg vooral voor de hoeveelheid damp die vrijkomt. Met deze kennis weet je dat bijvoorbeeld een verhouding van 70PG en 30VG zal zorgen voor een goed branderig gevoel in je keel. Andersom, 30PG en 70VG, is het een stuk zachter voor je keel en zul je meer wolken uit kunnen blazen door de damp die ontstaat.

Onderhoud

Je hoeft echt niet altijd je onderhoud te doen na elke keer dampen. Gelukkig maar! Toch is onderhoud één keer op de zoveel tijd wel nodig. Niet alleen stapelt de vloeistof zich op bij het uiteinde waardoor je dit op een gegeven moment gaat merken in de werking van je apparaat, het kan uiteindelijk ook de smaak beïnvloeden. Naast het uiteinde is om de zoveel tijd het tankje schoonmaken ook een goed idee. Als laatste zal de coil (die voor de verdamping zorgt) ook om de zoveel tijd vervangen moeten worden.

E-smoker Sittard

Als je eenmaal hebt beslist wat je wilt hebben, dan kun je op zoek naar een E-smoker in jouw buurt zoals E-smoker Sittard. Niet alleen kun je fijn terplekke bestellen wat je wilt kopen en de producten zien en ruiken op een plek zoals E-smoker Sittard, maar ook kun je bij zo’n plek natuurlijk altijd om vakkundige hulp vragen. Medewerkers van zo’n plek hebben veel meer ervaringen gehoord en weten je goed te helpen met wat jij wilt. Wil je een traditionele rookervaring, of vooral leuk vapen? Alles en meer kan.

https://wizzits.com/e-sigaret-sittard/