Rodedoos
Image default
Mode en Kleding

Zo belangrijk is een bh

Zo belangrijk is een bh

Het dragen van een goede bh wordt door veel vrouwen nog steeds onderschat. Ontzettend jammer als je het ons vraagt. Niet alleen is een goede bh belangrijk voor de ondersteuning van je borsten, maar zorgt er simpelweg ook voor dat je kleding een stuk mooier naar voren komt. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld een jurk die wat dieper is uitgesneden. Wanneer je hier geen bh onder draagt, zullen je borsten naar beneden hangen. Niet perse storend, maar wanneer je hier kiest voor een push up, dan zal dit je jurk ineens een totale andere look geven, waardoor het geheel ineens stukken mooier en dus ook stijlvoller oogt. Wil jij weten waarom een bh zo belangrijk is, lees dan verder.

Voldoende ondersteuning

Wanneer we de hele dag bezig zijn, maken we met ons lichaam de nodige bewegingen. Zo lopen we, gaan we zitten, pakken we wat op en doen we tal van andere bewegingen die we vaak zelf helemaal niet altijd volledig doorhebben. Draag je dan geen bh, dan zullen je borsten alle kanten opgaan en zal je hier op ten duur last van kunnen krijgen. Dit geldt overigens niet alleen voor het dagelijks leven, maar ook wanneer je op vakantie bent. Let er daarom dus ook op, dat je ook tijdens je vakantie, je borsten voorziet van de juiste ondersteuning. Een freya bikini is hier bijvoorbeeld een goede keuze in. Deze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor ze je borsten gedurende de gehele dag perfect ondersteunen. 

Medische noodzaak

Naast dat we een bh dragen omdat het onze borsten ondersteunt, kan het dragen van een bh vervelend genoeg ook een medische noodzaak zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een sport bh met voorsluiting na operatie moeten dragen omdat je borsten nog gevoelig zijn. Het is dan extra belangrijk te kiezen voor een goede bh, zodat je borsten in alle rust kunnen herstellen. De meest voorkomen ingrepen zijn vaak een borstvergroting of een borstverkleining. Het is immers vaak voor vrouwen geen pretje om rond te lopen met een grote cupmaat. Stel je hebt cupmaat f, dan is het wel zo fijn dat dit kan worden verkleind tot bijvoorbeeld maat d. Zorg er daarom dus ook voor, dat je vooral tijdens dergelijke ingrepen zorgt voor een goede ondersteuning van je borsten. Doe je dit niet, dan kan dit een spoedig herstel bemoeilijken met zelfs blijvend letsel tot gevolg. Zorg er dus voor je dat dit absoluut serieus neemt.