Rodedoos
Image default
Mode en Kleding

Je kleuter naar school, zo overwin je de eerste dagen

Je kleuter naar school, zo overwin je de eerste dagen 

Eigenlijk moet je er nog niet aan denken dat je kleuter hele dagen naar school gaat. Toch is die tijd sneller er dan je denkt. Voor je het weet mag jij je kind elke dag naar school brengen om tussen de middag weer de rit naar school te maken zodat er geluncht kan worden en later op de middag weer terug naar school te gaan. Een hoop heen en weer lopen of fietsen dus. 

De voorbereidingen in volle gang

Voordat jouw kleuter naar school gaat gaan er nog wel wat voorbereidingen aan vooraf. Je begint om van alles voor hem of haar te kopen wat mee kan naar school. Een goed beker voor het drinken en een leuke broodtrommel om het tussendoortje en de lunch in mee te nemen wanneer je kind op school zou eten. Nu jij waarschijnlijk wat meer op de fiets zal stappen kan je voor jezelf ook wel een  rugtas kopen zodat jij makkelijk je spullen mee kunt nemen.

Een cadeau voor jouw stoere kleuter

Omdat het voor jouw zoon of dochter wel heel erg spannend is om naar school te gaan is het misschien wel leuk om een mooi cadeau te kopen als hij of zij het goed heeft gedaan op school. Een light projector is een leuke lamp in de vorm van een knuffel die goed als nachtlampje gebruikt kan worden. 

Tijd voor jezelf dus tijd om te shoppen

Nu jij wat meer tijd voor jezelf hebt heb je ook meer tijd om te shoppen, en zeg nou zelf, wat is er leuker dan dat! Neem er lekker de tijd voor om eens wat moois uit te zoeken voor jezelf. Tenslotte heb je dat best verdient want je hebt het toch maar mooi even gedaan die eerste dagen zo zonder je kroost om je heen. Een mooie tas van charm zal je helemaal van opvrolijken. 

Tijd met je vriendinnen

Niet alleen maar wat tijd voor jezelf maar ook tijd voor je vriendinnen heb je nu wat meer gekregen. Ga gezellig een brunchen. Even lekker bijkletsen zonder dat er kinderen doorheen lopen te praten en natuurlijk ook net even wat andere dingen bespreken dan dat je anders zou doen. Eigenlijk is dat kleine beetje vrijheid wat je nu hebt gekregen best wel lekker. Zo heeft elk nadeel een voordeel en ook andersom. Geniet van de voordelen!