Rodedoos
Image default
Aanbiedingen

De nieuwe trend

Er zijn altijd weer nieuwe trends waar mensen graag in meegaan. Denk maar aan de lage broeken in de 00’s, de trainingspakken van het laatste jaar (die we overigens ook veel in de jaren 90 zagen), de zwart en wit tinten in het interieur, de hoekbanken en noem maar op.

Comfort en gemak

Een ander veelzeggend voorbeeld is de Quooker. Wat een uitvinding om niet meer steeds te hoeven wachten tot de waterkoker klaar is maar direct een glaasje thee te kunnen vullen. Uiteindelijk komt het er op neer dat wij op zoek zijn naar comfort en gemak.

Nieuwe tijden

Terwijl oma de afwas nog met de hand deed, stoppen wij alle vaat in de vaatwasser. Op zich ook logisch want toen der tijd bleven vrouwen vaak thuis om het huishouden te doen en voor de kinderen te zorgen. Terwijl de vrouwen in deze dag en tijd ook een parttime of zelfs fulltime baan hebben, dan is er toch geen tijd meer om af te wassen.

Wijnkoelkast

De nieuwste trend die ons is opgevallen is de wijnkoelkast of wijnklimaatkast. Waar vroeger wijn alleen voor mensen van adel was, is het nu een alledaags drankje geworden voor eigenlijk iedereen, kinderen uiteraard uitgezonderd. Een wijnklimaatkast is ook een comfort en gemak artikel, want je hebt hiermee wijn op voorraad en op de juiste temperatuur. Zo hoef je niet voor iedere gelegenheid naar de winkel te crossen of alle mogelijke manieren uit te proberen om de wijn op de gewenste temperatuur te krijgen.

Inbouw of vrijstaand

Net zoals bij de Quooker is het handig om te kiezen of je een wijnklimaatkast wilt, voordat je een nieuwe keuken krijgt. Zo kan hij direct bij de montage van de keuken ingebouwd worden. Tenzij je liever voor een vrijstaand model gaat, dan kan hij geplaatst worden wanneer je zelf wilt.