Rodedoos
Image default
Dienstverlening

Letselschade en dan?

Aan de Röntgenlaan 5 in Zoetermeer zit het kantoor van letselschadeadvocaat mr. Thomas van Dijk. Voor letselschade claimen in Den Haag en omgeving kunt u bij hem terecht. Thomas heeft veel ervaring op het gebied van medische, werk gerelateerde en whiplash schadevergoeding. Hij is aangesloten bij High Trust, een initiatief van de Raad voor de Rechtsbijstand. We lezen hierover op https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/: “Bij High Trust gaat het om wederzijdse transparantie en vertrouwen tussen de advocaat en de Raad. We geven scherper naar elkaar aan wat ieders verantwoordelijkheden en mogelijkheden zijn binnen de Wet op de rechtsbijstand. Samen leggen we de wederzijdse afspraken vast en leven die na. De onderliggende verhoudingen en de communicatie tussen advocaat en medewerkers van de Raad verschuiven daarmee naar een meer gelijkwaardige, begripvolle situatie en relatie.” Om de betrokken meesters in de rechten te ondersteunen, organiseert de Raad regelmatig scholingen. Onderwerpen die aan bod komen, zijn bijvoorbeeld:

–        WvGGZ (Wet Verplichte GGZ) & WZD (Wet Zorg en Dwang);

–        resultaatbeoordeling;

–        mediation;

–        bedrijfsmatig.

Rechtwijzer.nl

De Raad voor de Rechtsbijstand handelt in opdracht van het ministerie van Justitie en Veiligheid. De raad is verantwoordelijk voor de gesubsidieerde rechtsbijstand en de gesubsidieerde mediation. Met rechtwijzer.nl richt de Raad zich op burgers die juridische vragen hebben. De hoofdrubrieken van deze site zijn: uit elkaar, consumenten, overheid, wonen, werk, schulden en ander problemen. Rechtwijzer.nl geeft aan welke stappen u zelf kunt zetten bij juridische problemen en omschrijft dat als “eerste hulp bij oplossingen”. Rechtwijzer.nl is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. U bereikt de medewerkers via 088 – 78 71 000 en rechtwijzer@rvr.org.

Een goede klik

Bij Van Dijk advocaten Den Haag waar Thomas van Dijk werkzaam is, is het eerste gesprek altijd kosteloos en vrijblijvend. In letselschadezaken, die lang kunnen duren, is het belangrijk dat er een goede klik is tussen de cliënt(en) en de advocaat. De meeste letselschadeslachtoffers die bij Thomas van Dijk aankloppen komen uit Zuid-Holland, maar dat is zeker geen must. Waar u ook woont, deze meester in de rechten is u graag van dienst.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/