Rodedoos
Image default
Marketing

Promotiemateriaal bedrukken: dé manier om met uw onderneming op te vallen

Promotiemateriaal bedrukken geldt anno 2019 nog steeds als de manier bij uitstek om uw onderneming in de schijnwerpers te zetten. De eerste drukpers werd rond 1430 uitgevonden, maar al jaren daarvoor werden symbolen en gravures op diverse materialen gebruikt om te communiceren en informatie te verspreiden. De afgelopen eeuwen hebben de ontwikkelingen op het gebied van drukken elkaar in rap tempo opgevolgd. De nieuwste ontwikkelingen zijn zelfs bijna niet meer bij te houden. De laatste jaren daarentegen neemt het digitaal aanbieden van informatie steeds meer de overhand. Echter betekent dat niet dat gedrukte promotiematerialen hun beste tijd hebben gehad.

De Print Fabriek kan promotiemateriaal prachtig bedrukken

Denkt u aan drukken, dan gaan uw eerste gedachten waarschijnlijk uit naar materialen als enveloppen en visitekaartjes. Artikelen waarvoor u bij De Print Fabriek ook aan het juiste adres bent. Promotiemateriaal bedrukken gaat echter verder dan dat. Wilt u uw merk of onderneming een stevigere positie op de markt bezorgen, dan kan dat behalve met regulier reclamemateriaal ook met leuke giveaways. Hierbij kunt u denken aan originele, trendy of verrassende gadgets of items zoals een beker, sleutelhanger of USB stick. Zo maakt niet alleen u reclame, maar doen uw klanten dat ook voor u!

De stille kracht van offline marketing

Terug naar de stelling van sommige marketeers: drukwerk zou ouderwets zijn. Een stelling die u met een gerust hart in de wind kunt slaan. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat promotiemateriaal bedrukken wel degelijk effectief is. Zeker wanneer u deze vorm van offline marketing combineert met online marketing. Daarnaast ervaren veel mensen drukwerk ook als persoonlijker en betrouwbaarder. Zeker wanneer u zich met uw onderneming of merk (ook) op de doelgroep van middelbare en hogere leeftijd wilt richten, is het bedrukken van promotiemateriaal onontbeerlijk.

Het visitekaartje van uw bedrijf

Drukwerk is het visitekaartje van uw bedrijf. Wilt u promotiemateriaal bedrukken, bedenkt u dan altijd goed welke doelgroep u ermee wilt bereiken en welke stijl het beste bij uw onderneming past. De professionals van De Print Fabriek staan u ook op dit gebied graag bij met waardevolle adviezen. Of dit nu gaat om enveloppen, flyers of het bedrukken van allerhande giveaways.

https://dpf-printing.com