Rodedoos
Image default
Management

Small industry ideas

Ideeën voor de kleine industrie

 

13) Productie van waterfilters

 

Drinkwater is een groot probleem in stedelijke gebieden deze dagen. Dus, kan men beginnen met de productie van kleine waterfilters en kleine home-based RO-installatie.

 

14) Mineraalwater fabriek

 

De vraag naar mineraalwater kan nooit naar beneden gaan als gevolg van het uitgebreide gebruik ervan in bruiloften, partijen, hotels, restaurants, op zowel commerciële als residentiële plaatsen, enz. Verschillende maten flessen mineraalwater kunnen worden gekozen afhankelijk van de vraag.  Een mineraalwaterplan kan op kleine schaal worden opgestart en op korte termijn uitgroeien tot een middelgroot bedrijf. Gezien het feit dat Indiase steeds meer gezondheidsbewust, mineraalwater plan zou een van de beste winstgevende middelgrote productie-bedrijfsideeën in India te starten op Medium Scale.

 

15) Productie van tapijten

Tapijt productie is altijd geassocieerd met rijkdom en royalty. Ze zijn in grote vraag in hotels, restaurants, woningen, enz. Ze kunnen zowel machinaal als met de hand gemaakt worden. Met creativiteit en innovatie heeft deze bedrijfstak een enorm groeipotentieel.

 

16) Bio-brandstofproductie

 

De term biobrandstof wordt gebruikt om brandstoffen aan te duiden die worden verkregen uit het afval van planten of dieren. Het is een hernieuwbare bron van energie. Deze activiteit wint vandaag overal ter wereld aan belang, gezien de schaarste van benzine en diesel. De productie van bio-brandstof is een nieuw productiebedrijfsidee met middelgrote investeringen in India.

 

17) Productie van keukengerei en bestek

 

De vraag naar keukengerei en bestek is constant aangezien zij de items zijn van regelmatig gebruik. Duurzaam, ontwerper en mode bestek zijn altijd toegenomen vraag.  Het kan een goed bedrijfsidee zijn.

 

18) Kokosolie productie

 

Kokosolie wordt gebruikt als een belangrijk kookmedium. Het wordt ook gebruikt als grondstof bij de vervaardiging van toiletzeep, vochtinbrengende crèmes, haarreiniger, haartonic cosmetica, wasmiddelen, enz. Men moet deze zaak beginnen in een gebied waar de grondstof gemakkelijk te verkrijgen is.

 

19) Vervaardiging van betonblokken en betontegels

 

Betonblokken en -tegels zijn geprefabriceerde producten van massief cementbeton. Zij worden op grote schaal gebruikt voor vloeren in trottoirs, muren, tuinpaden, enz. Met weinig machines en lokaal beschikbare grondstoffen, kunt u deze beste productie bedrijf in India te starten.

 

20) Dal molen

 

Dal molen is eigenlijk een verwerkingseenheid van verschillende peulvruchten. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de grondstof en de vraag naar producten, kunt u zorgvuldig verschillende producten selecteren die moeten worden vervaardigd.

 

21) Organisch Wasmiddel Fabricage

 

Biologisch waspoeder is een constante vraag in huishoudens. Als je kennis hebt van chemicaliën en een formule hebt voor biologisch waspoeder, kun je je eigen productie-eenheid beginnen.

 

22) Fabricage van kleine apparatuur voor de landbouw

 

India is een intensief agrarisch land. Boeren hebben veel kleine en grote gereedschappen en apparatuur nodig voor hun landbouw. U kunt de productie-eenheid van landbouw-georiënteerde gereedschappen opzetten.

 

23) Handgemaakt papier maken

 

Handgemaakt papier maken is een ambacht. De studenten hebben verschillende soorten handgeschept papier nodig voor hun projectwerk, handvaardigheid en kunst. Dit kan in een bepaalde gespecialiseerde variëteit worden geproduceerd en speciale creatieve effecten kunnen in het bedrijf worden geïntroduceerd.

 

24) Druif-wijn maken

 

Wijn is eigenlijk het gisten van druivensap onder speciale omstandigheden. De belangrijkste grondstof die voor deze activiteit nodig is, is de druif, zodat men deze industrie daar moet vestigen waar de grondstof goedkoper beschikbaar is. Deze bedrijfstak is kapitaalintensief en vereist een goede operationele en marketingstrategie.

 

25) Schriftenfabricage

 

De vraag naar schriften kan nooit afnemen aangezien het de eerste essentiële vereiste voor studies is. Het fabricageproces van de schriften is zeer eenvoudig en vereist weinig machines. Het wordt regelmatig gebruikt op scholen voor studenten enz.

 

26) Cashewverwerking

 

Deze industrie omvat vele processen zoals het snijden van cashewnoten, het rangschikken van de pitten, het schillen en het verpakken. U kunt dit bedrijf ook starten als een kleine exportgerichte fabriek. De fabriek moet worden gevestigd in de buurt van de plaats waar de grondstof goedkoop verkrijgbaar is.

 

27) Productie van kratten en kartonnen dozen

 

Kratten zijn speciale verpakkingsdozen die worden gebruikt voor douane- en exportgericht materiaal. Dozen worden op grote schaal gebruikt voor bulkverpakking en voor het verplaatsen van goederen van de ene plaats naar de andere. Dit wordt beschouwd als een van de meest winstgevende medium business ideeën.

 

28) Broodproductie

 

De vraag naar brood kan nooit verdwijnen aangezien het een kant-en-klaar product is en vol zit met vezels en koolhydraten. De broodproductie-industrie heeft verschillende gediversifieerde mogelijkheden. Er is altijd vraag naar vers brood van goede kwaliteit, zowel op het platteland als in de stad. Het produktieproces is ook niet erg ingewikkeld en kan met behulp van een paar machines worden uitgevoerd.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/