Rodedoos
Image default
Financieel

Automatisering, transparantie en efficiënte bedrijfsprocessen dankzij E-procurement

Dankzij E-procurement concentreert u zich meer op uw corebusiness. Dit systeem maakt het namelijk mogelijk om het gehele inkoopproces op een veilige en betrouwbare manier te automatiseren. Omdat inkoopprocessen vaak een belangrijk onderdeel zijn van de bedrijfsprocessen in het algemeen, zal E-procurement een sterk positief effect hebben op de workflow van uw bedrijf. Processen en transacties die voor aan- en inkoopopdrachten nodig zijn, worden dankzij dit systeem efficiënter uitgevoerd. Ook geeft het meer overzicht over uw complete inkoopprocessen. Dit is een groot voordeel, want een inkoopproces omvat uiteraard meer dan alleen de inkoop zelf. Het begint al bij de fase van sourcing en eindigt pas bij de factuurafhandeling. E-procurement zorgt ervoor dat de gegevens van alle fases van het inkoopproces niet alleen overzichtelijk, maar ook transparant zijn. Kortom, wanneer u voor dit systeem kiest, weet u zeker dat u een positieve impuls geeft aan de efficiëntie binnen uw bedrijf.

Wat E-procurement voor u betekent

Inkoopprocessen en transacties hangen samen met veel verschillende aspecten. Administratieve zaken, overheidsopdrachten en voorraadbeheer zijn voorbeelden hiervan. Door alle relevante gegevens bij elkaar te brengen in één digitaal systeem, houdt u goed overzicht over statussen en veranderingen binnen uw bedrijfsprocessen. Grippr, een echte specialist op het gebied van E-procurement, helpt u graag met de implementatie van het juiste softwarepakket in uw bedrijf. Bij deze specialist kunt u dus terecht voor maatwerkoplossingen om uw inkoop- en bedrijfsprocessen aanzienlijk te verbeteren.

De mogelijkheden voor uw onderneming

Contractmanagement, Supplier Management, factuurafhandeling en analyses; u profiteert dankzij het E-procurement-systeem van Grippr van een compleet, automatisch en geoptimaliseerd inkoopproces. Neem contact op met de specialisten van dit bedrijf en laat u adviseren en informeren over de beste oplossingen voor uw onderneming. Zo weet u direct wat de voordelen zijn in uw situatie en hoe u de meeste voordelen uit het systeem haalt. Hoe staan uw inkoopprocessen er nu voor? Daar komt u achter door alvast een inkoopscan uit te laten voeren. Hiermee bent u volledig op de hoogte van de mogelijkheden.

https://www.grippr.nl/