Rodedoos
Image default
Eten en drinken

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl 

Taartjes per post

Brievenbusbanket.nl is een webshop waar u overheerlijke taartjes kunt bestellen die geleverd worden door de brievenbus. Na lang ontwikkelen heeft brievenbusbanket.nl gebak ontworpen wat precies in een doosje past die door de brievenbus kan. De ontvanger hoeft niet thuis te zijn om dit taartje per post aan te nemen van de bezorger. Dit is een groot voordeel voor de ontvanger en maakt het nog makkelijker en leuker om een brievenbustaartje te krijgen. 

Brievenbusbanket.nl heeft een assortiment met verschillende soorten en maten taartjes per post. Zo kunt u een keuze maken uit Haagsche Hopjes gebak, Chocolade gebak, Walnoot Sinaasappel gebak en Kaneel gebak. Er is ook een mogelijkheid tot het combineren van verschillende smaken in een groter formaat combinatiebox

Brievenbus Cadeau 

Het ontvangen van een taartje per post is een zeer unieke en prettige ervaring. De ontvanger maakt het doosje open en vindt als eerste een ansichtkaart met daarop een persoonlijke boodschap van de verzender. Hierna kan de ontvanger genieten van het heerlijk brievenbus taartje. 

Het bestellen van een brievenbus cadeau van brievenbusbanket.nl is voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt. Als eerste bezoekt u de website van brievenbusbanket.nl, vervolgens maakt u een keuze uit het assortiment, u voegt eventueel een persoonlijke boodschap toe en u rekent gemakkelijk af met IDEAL. Een taartje per post is geschikt voor verschillende gelegenheden zoals Valentijnsdag, Moederdag of een kraamcadeau op afstand. 

Zakelijk bestellen 

Wilt u uw collega’s of personeel wat extra aandacht geven in deze huidige situatie? Brievenbusbanket.nl is ook gespecialiseerd in de zakelijke markt en zakelijke bestellingen. Of u nou 10 stuks of 10.000 stuks brievenbus taartjes wilt bestellen, het is geen probleem voor brievenbusbanket.nl 

U kunt sinds kort ook relatiegeschenken in uw eigen huisstijl bestellen bij brievenbusbanket.nl. Neem contact op met de klantenservice via de telefoon of via de e-mail. E-mails worden doorgaans binnen 2 uur beantwoord. 

https://www.brievenbusbanket.nl/