Rodedoos
Image default
Eten en drinken

Catering Beverwijk nodig?

Wanneer u een feestje geeft in Beverwijk, zorgt catering Beverwijk met plezier voor het eten.

Van high tea tot cocktails en van BBQ tot lunch alles is mogelijk bij ons. Voor de kleinere budgetten hebben wij ook verschillende mogelijkheden. Zoals u op onze website kunt lezen zijn al onze klanten zeer tevreden. Van het leveren tot de afwas alles doen wij voor u. Heeft u graag inclusief bediening? Dit is ook geen probleem en regelen wij graag voor u. Scrol voor de verschillende mogelijkheden door onze website en voor vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Catering in Beverwijk bestellen doet u hier

High tea

Wij hebben drie verschillende high tea assortimenten en een high wine bieden we ook aan. Wilt u eens iets anders dan een simpele lunch dan is dit echt iets voor u. De traditionele high tea is er één zoals hij in Engeland geserveerd wordt. Scones, donuts en brownie mogen hier niet ontbreken. Heeft eens zin in iets anders, dan is de Italiaanse high tea met tomaat mozzarella en tiramisu misschien meer iets voor u. Een combinatie van de Engelse en Italiaanse high tea is de Franse high tea en hier krijgt u dan nog net een ander hapje extra. Met een high tea biedt u uw gasten in ieder geval eens iets anders aan.

Groot en kleine bestellingen

Of u nu een lunch thuis organiseert of voor u bruiloft besteld, beide is bij ons mogelijk. Ook een lunch met broodjes voor uw zakenpartners kunnen wij organiseren. Misschien zijn jullie wel een groep collega’s die eens zin hebben in een andere lunch dan het de standaard boterham met kaas! Jullie kunnen ook bij ons bestellen. Wij leveren door heel Nederland! Bestellen gaat bij ons, online, via de chat of telefonisch. De kleinere bestellingen kunnen een dag van tevoren worden besteld en de mogelijkheden voor grotere bestellingen bespreken we graag met u.