Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

De hovenier uit Woudenberg doet wonderen met zijn handen

De hovenier uit de omgeving van Woudenberg heeft onze tuin omgetovert in een prachtige tuin. We hadden een huis gekocht met een niet al te beste tuin erin. Maar voor de prijs die we ervoor konden betalen hebben we het gedaan. Nu de binnenkant van het huis klaar was, konden we nu moeite doen in de tuin. Hiervoor hadden wel een expert nodig en zochten we een goede hovenier.

Hulp gevraagd aan de hovenier uit Woudenberg

Zelf hadden we geen idee hoe we onze tuin opnieuw wilde indelen, dus zochten we in de omgeving van Woudenberg een hovenier die ons goed kon helpen. Gelukkig is Woudenberg niet heel groot en hadden we zo een hovenier gevonden die ons wilden helpen. Al snel konden we terecht voor een afspraak om meer details te bespreken over de tuin. Tijdens het gesprek kregen we vele inbreng van de hovenier en kregen we hierdoor inspiratie. Daarna kregen we ongeveer een schets te zien hoe het uiteindelijk zou kunnen worden. We werden blij van het plaatje en gingen ermee akkoord. Daarna hebben we meteen een datum afgesproken wanneer ze zouden komen verbouwen bij ons. We konden niet wachten hoe ze te werk zouden gaan en hoe onze tuin eruit zal zien na de transformatie.

Een prachtige nieuwe tuin

Op de dag van de verbouwing was het erg warm voor de lente. De mannen hadden het zwaar in die hitte en wij zorgde ervoor dat ze genoeg water kregen. Gelukkig was de volgende dag een stuk koeler en konden ze ook wat meer doorwerken. Hierdoor was de tuin volgens planning af en we herkennen hem helemaal niet meer terug. Het heeft een mini fonteintje en leuke bloemetjes in de tuin. Nu kunnen we elk voorjaar genieten in onze tuin dankzij de hulp van de hovenier uit Woudenberg.

Contact

Meer weten over deze geweldige hovenier die uw tuin laat stralen? Bekijk dan de website van de hovenier via www.hoveniersbedrijfvdkraats.nl voor meer informatie over hun diensten. Daar kunt u lezen over hun werkwijze en wat het bedrijf precies doet.