Rodedoos
Image default
Woning en Tuin

Een online winkel waar ze veel HKliving artikelen verkopen is Deens.

Op het gebied van meubels en accessoires zijn HKliving, Fatboy en Oyoy topmerken. Je kent ze vast: HKliving mokken, HKliving lampenkappen en HKliving schilderijen. We geven van alle drie een voorbeeld. Misschien leuk om voor jezelf te kopen of als cadeautje voor een jarige vriendin.

Get your groove is een moderne wanddecoratie met een relaxte uitstraling. We zien een vrouw in een ontspannen houding op een stoel. Ze draagt een comfortabel pak en kijkt naar de tafel voor haar. Op die tafel een – bijna lege – fles wijn, een stuk meloen, twee partjes citroen en een bord met één klein visje. Het kunstwerk is met de hand beschilderd. De lijst is gemaakt van sterk plexiglas. Aan de achterkant zit een metalen strip waaraan je Get your groove kunt ophangen. Dit zijn de afmetingen: 127 bij 152 bij 4 cm. De actuele prijs (NB check ‘m voor de zekerheid nog even op deens.nl) is € 695. Je kunt het bedrag eventueel in drie termijnen betalen.

Boho Abaca, zo heet de lampenkap die we vandaag willen tippen. Hij is gemaakt van de bananenplant Abaca, een soort die met name op de Filipijnen groeit. De vezels en het textiel die van de plant gemaakt worden, heten ook Abaca. De sierlijk ogende kap van naturelkleurige, losse draden past bij allerlei woonstijlen. Je zou er de Boho lampvoet bij kunnen bestellen; dat wordt een mooi setje! Maar een voet in een totaal andere tint en / of vormgeving kan natuurlijk ook.

Theemokken, wij blijven onze collectie maar uitbreiden en jij? De 70s serie mokken gemaakt van keramiek en afgewerkt met allerlei kleurlaagjes gaan wij zeker bestellen. We noemen het theemokken, maar laat je er niet van weerhouden er een overheerlijke cappuccino, americano, ristretto of latte uit te drinken. Ze komen in setjes van twee.

Ter afsluiting vertellen we je dat de Deens-collectie uit veel meer bestaat dan wij je hier kunnen vertellen. We noemen een paar artikelen die op dit moment erg populair zijn: Essenza beddengoed, Urban Cotton Amsterdam wandkleden en it’s about RoMi plafonnieres.

https://www.deens.nl/nl/