Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een onvergetelijk afscheidscadeau gemaakt voor een collega

Samen met een van mijn collega’s van mij moesten we een afscheidscadeau regelen voor een collega die ons ging verlaten in het bedrijf. Ze werkte hier al meer dan 5 jaar en heeft een aanbod gekregen voor een nieuwe functie in een ander bedrijf. Natuurlijk vinden wij het heel jammer dat ze ons leuke team gaat verlaten. Daarom gaan wij een afscheidsfeestje organiseren om goed afscheid te nemen van deze fijne collega.

Een afscheidscadeau bedenken

Omdat we een onvergetelijk afscheidscadeau wilde geven aan onze lieve collega, moesten we op zoek naar iets bijzonders. Iets wat ze bij haar kan houden en nog een later naar terug kan kijken op de leuke tijd die ze heeft gehad in het bedrijf. Eerst hadden we iets bedacht van een leuke foto van de gehele afdeling, het was een leuk idee maar niet goed genoeg. Toen we op het internet gingen kijken voor inspiratie kwamen we snel op de website van Jilster. Jilster is een website waar je gepersonaliseerde producten kan maken zoals magazines, posters, kaarten en nog veel meer. We vonden dit een super idee en zijn meteen aan de slag gegaan. Natuurlijk moest iedereen een steentje bijdragen aan het geheime project. Het eindresultaat wat het is geworden was echt geweldig. Iedereen van de afdeling had een eigen stukje geschreven en we hadden er nog wat andere elementen aan toegevoegd.

Een super feest en een prachtig cadeau

Op het eindfeest konden we niet wachten om het afscheidscadeau via Jilster aan haar te geven. We waren zo benieuwd naar haar reactie op het cadeau. Na een tijdje wachten, was het eindelijk de tijd om het te geven. Met tranen in onze ogen, gaven wij het mooie magazine aan haar. Zij kreeg ook spontaan tranen toen ze de cover van het blad zag. Haar reactie maakte ook echt iedereen aan het huilen. We konden geen beter afscheidscadeau kunnen maken dan dit.

Jilster

Wilt u meer weten over het bedrijf Jilster? Op de website van Jilster vindt u allerlei informatie over het bedrijf en de diensten waar Jilster mee kan helpen. Bovendien kunt u daar kiezen uit diverse soorten producten die u kan personaliseren.