Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een prachtige website laten maken

Al een tijdje wilde ik graag een website laten maken. Ik had een eigen bedrijfje opgezet en vond het nodig om online goed vindbaar te zijn. Om een online visitekaartje te hebben, besloot ik om een website te gaan maken. Al vrij snel kwam ik erachter dat dit een stuk lastiger was dan gedacht. Toen ik mijn bedrijf had opgezet, ontbrak alleen nog een goede website. Om in het begin toch maar een beetje vindbaar te zijn op internet, besloot ik een pagina op Facebook voor mijn bedrijf op te starten. Hier zette ik de benodigde informatie op, maar al vrij snel ben ik toen op zoek gegaan naar een bedrijf om een mooie website te laten maken.

Het beste bedrijf om een website bij te laten maken

Toen ik op zoek ging naar een bedrijf om een website te laten maken, kwam ik veel verschillende bedrijven tegen. Ik vond het erg lastig om erachter te komen waar ik nu precies op moet letten bij het laten maken van een website. Aan vrienden van mij heb ik toen advies gevraagd, zij vertelden mij dat er een aantal dingen erg belangrijk waren bij het laten maken van een website. Ik besloot deze dingen op een rijtje te zetten en aan de hand van deze punten op zoek te gaan naar een goede aanbieder voor het laten maken van mijn website. Op een gegeven moment kwam ik terecht bij Site To Go. Dit bedrijf voldeed aan al mijn punten en daarom besloot ik contact op te nemen. Dit contact verliep erg soepel en ik voelde meteen een fijne klik.

Een erg mooi resultaat

Vol vertrouwen ging ik het proces van het laten maken van een website tegemoet. In de beginfase gingen SiteToGo en ik met elkaar in gesprek. Tijdens dit gesprek zijn mijn wensen over de website besproken, zodat Site To Go hier op een goede manier mee om kon gaan. Het resultaat was erg mooi geworden en ik ben dan ook erg trots op mijn site. Dit is echt het visitekaartje dat mijn bedrijf nodig had en waar ik in de toekomst erg veel aan zal gaan hebben!