Rodedoos
Image default
Dienstverlening

Een zorgwoning dichtbij bouwen om voor uw dierbaren te zorgen

Laat een zorgwoning dichtbij bouwen als u dichterbij uw dierbaren wilt blijven die u verzorgt of die verzorging krijgen. Een zorgwoning kunt u al in uw eigen tuin laten bouwen. Op deze manier houdt u uw dierbaren dus bij u en biedt u ze privacy. Ze behouden zo ook hun gevoel van zelfstandigheid zoveel mogelijk. Maar waar laat u een dergelijke zorgwoning bouwen? Dit kunt u doen bij Blommers Bouwsystemen. Zij bouwen zorgwoningen compleet op maat voor u. Of u nu een kleine of grote keuken wilt, of een badkamer, zij helpen u de beste oplossing voor uw situatie te vinden. Door een zorgwoning op uw eigen terrein te plaatsen, biedt u de zorg die nodig is voor uw dierbare en dat in een vertrouwde omgeving.

Stel een recreatiewoning samen en laat het bouwen op een door u gewenste plek

Blommers Bouwsystemen bouwen niet alleen een zorgwoning, maar ook een recreatiewoning op maat. U kunt deze zelf samenstellen en laten plaatsen waar u dat wilt. Heeft u altijd al een recreatiewoning willen laten bouwen in uw favoriete kustplaats? Schakel dan de hulp in van een ervaren partij als Blommers Bouwsystemen. U bepaalt zelf welk materiaal gebruikt wordt, zoals hout, metaal, steen, beton enzovoorts. Ook kiest u zelf de gevelbekleding uit. Of u bepaalt de kamerindeling in de woning. Schakelt u dit bedrijf in? Dan weet u zeker dat u een recreatiewoning laat bouwen die bij u past.

Ze bouwen de woningen prefab

Een zorgwoning en recreatiewoning wordt door Blommers Bouwsystemen prefab vervaardigd, zodat ze deze snel kunnen leveren en plaatsen. Wilt u meer weten over wat dit bedrijf voor u kan betekenen? Stel u vragen dan aan hun specialisten. Op de website vindt u veel informatie die wellicht antwoord op uw vragen geeft. Heeft u dan toch nog vragen? Bel ze dan eens op en laat u informeren over de mogelijkheden. Bent u er al uit? Dan kunt u online meteen een offerte aanvragen om het te vergelijken met eventuele andere aanbieders. Zo weet u in elk geval waar u aan toe bent.