Rodedoos
Image default
Banen en opleidingen

Gastvrouw/heer bij wooninitiatief St. ZES

Stichting ZES (“Onafhankelijk en Samen”) is een woonproject in Breda, wijk Ginneken, bestaande uit 15 jongeren met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 18-29 jaar.

In oktober 2019 hebben de bewoners hun intrek genomen in het nieuwe pand. Ze hebben hun eigen appartement met balkon en kitchenette. Ze feesten graag in de gemeenschappelijke woonkamer met keuken of in de prachtige tuin.

Ze gaan overdag naar de dagbesteding. Het team van Levin bestaat uit enthousiaste (huisvestings) begeleiders, coördinatoren en beleefdames, die bewoners (leer) zelfstandig wonen ondersteunen.

Sinds 1 oktober zijn wij op zoek naar een 16-uurs hostess / hostess die het team (huisvestings) adviseurs en huisvestingscoördinatoren gaat begeleiden bij het begeleiden van bewoners. Als gastvrouw werk je om de dag, en als je collega ziek of op vakantie is, werk je ook op een andere dag.

Dit ben jij

Je houdt van werken in een sociale en sociale omgeving. Je hebt affiniteit met externe zorg. Je hebt een zorgzaam karakter en ervaring in het runnen van een gezin. U kunt omgaan met mensen met een handicap. Je ondersteunt graag het team van huisvestingsadviseurs. Je bent een dapper persoon, neemt verantwoordelijkheid en kan je goed organiseren.

Wat ga jij doen?

Je bent verantwoordelijk voor het toezicht op en het verstrekken van maaltijden aan bewoners. Je kunt aan de slag met hoogwaardige keukenapparatuur. U kunt uw boodschappen doen en de inventaris bijhouden. Je begeleidt de dagelijkse activiteiten van bewoners. U dient voor het dagelijkse huishoudelijke werk te zorgen, zoals het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes en sommige appartementen.

Wat bieden wij jou?

Werk in een klein persoonlijk bedrijf met korte interpersoonlijke communicatie en werk in een familiale omgeving. Voor het werken met een andere hostess kunt u tijdens het werk, ook in het weekend, de werktijden per week wijzigen. Een dienstverband van 12 maanden met een proeftijd van 1 maand en eventueel een dienstverband voor langere tijd. Neem deel aan het recent gestarte huisvestingsinitiatief met jongeren. Salaris wordt bepaald op basis van leeftijd en ervaring, CAO-VVT, FWG 25. Eindejaarsuitkering en deelname pensioen Zorg & Welzijn.

 Ben je geïnteresseerd? : We zijn benieuwd naar je motivatie en cv.

https://www.vindazo.nl/keywords/huishoudelijke-hulp.html