Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Kamerscherm | Roomdivider

Roomdivider van Kamerscherm.nl

Voor een goede roomdivider kunt u terecht bij Kamerscherm.nl. U kunt uw roomdivider full-color bedrukken die passen bij uw wensen. U kunt daarnaast kiezen voor een roomdivider op wielen. De roomdividers zijn gemaakt van kwalitatief goede materialen, hierdoor gaan ze erg lang mee.

  

Roomdivider full-color bedrukken

De roomdividers van Kamerscherm.nl worden full-color bedrukt. Met de full-color inkt kan elke afbeelding, foto, tekst of logo worden bedrukt in goede kwaliteit. Door de hoogwaardige inkt en de nieuwste printtechnieken heeft u jarenlang plezier van uw roomdivider. Kleuren blijven namelijk behouden waardoor de roomdivider in goede staat blijft.

 

Roomdivider op wielen

Kamerscherm.nl biedt ook roomdividers op wielen aan. Hierdoor is uw roomdivider makkelijk te verplaatsen. Erg gemakkelijk als u de roomdivider wilt gebruiken voor meerdere ruimtes of verschillende activiteiten. De stabiele wielen zijn eenvoudig verrijdbaar en hebben een rem. De roomdivider op wielen van kamerscherm.nl zijn erg handig.

  

Roomdividers van kwalitatief goede materialen

De roomdividers van Kamerscherm.nl zijn gemaakt van kwalitatief goede materialen zodat hij lang mee gaat. De roomdivider bestaat uit een aluminium buizenframe en staal. Hierdoor krijgt de roomdivider van Kamerscherm.nl een stoer uiterlijk. Het doek is gemaakt van PVC bisonyl. Dit wordt ook gebruikt voor vrachtwagens en is erg sterk en brandwerend. Ideaal dus.

Een roomdivider die full-color bedrukt is koopt u bij Kamerscherm.nl. De roomdividers zijn bovendien verkrijgbaar met wielen zodat u hem makkelijk kunt verplaatsen. Uw roomdivider gaat jaren mee doordat het gemaakt is van kwalitatief goede materialen.

https://www.kamerscherm.nl/roomdivider