Rodedoos
Image default
Vervoer en transport

National Model Railway Association Video’s

De videotheek van de National Model Railway Association heeft meer dan 300 titels, waaronder de Allen Keller Great Model Railroads-serie. Je kan ook instructievideo’s bekijken over krasgebouwde gebouwen. Ze zijn onderverdeeld naar type gebouw en categorie, met een breed scala aan onderwerpen en niveaus van complexiteit. NMRA-leden komen in aanmerking voor het gebruik van de Division 3 Video Library en je kan reserveringen maken via de Division 3 Librarian.

De videotheek heeft meer dan 300 titels, waaronder een selectie van de Allen Keller Great Model Railroads. Als je op zoek bent naar meer gedetailleerde bouwinstructies, probeer dan de sectie Diorama. Het bevat meer dan een dozijn video’s over verschillende onderwerpen, waaronder het schilderen van miniaturen. Verschillende van deze bronnen bevatten ook een bibliotheek met nuttige hulpmiddelen en informatie. De Division 3-bibliotheek is de meest uitgebreide bron voor alles wat met NMRA te maken heeft.

Als je meer wilt weten over modelspoor, overweeg dan om lid te worden van Divisie 3. De bibliotheek bevat meer dan 300 titels en er worden het hele jaar door nieuwe toegevoegd. Naast tutorials over krasgebouwde gebouwen, biedt de videobibliotheek ook video’s over het assembleren van prototypespoorwegen. Of je nu een beginner of een ervaren modelspoorder bent, er is een video die je zeker zal helpen.

Als je geïnteresseerd bent in het leren krassen op gebouwen, kunt je toegang krijgen tot de Division 3-videobibliotheek voor meer informatie over het bouwen van modellen. Naast educatief materiaal kunt je ook de Allen Keller Great Model Railroads-serie en de vele klinieken van de NMRA bekijken. Naast de video’s kunt je state-of-the-art lay-outs bekijken in de wereld van modelspoor. Deze site heeft ook veel dvd’s over het schilderen van miniaturen en het maken van diorama’s.

NMRA is een internationale organisatie met meer dan 18.000 actieve leden. De missie is om haar leden te leren over schaalmodelspoor en hen te helpen hun vaardigheden en lay-outs te verbeteren. Het doel is om haar leden op te leiden door normen vast te stellen voor apparatuur en technieken. Met deze standaarden helpt de organisatie om de hobby voor iedereen toegankelijk te maken. Je kunt leren hoe je gebouwen kunt maken door de YouTube-video’s van NMRA te bekijken.

Zelf een modeltreinbaan bouwen?