Rodedoos
Image default
Aanbiedingen

Sieradenmerken waar wij blij van worden (en jij waarschijnlijk ook!)

Sieradenmerken waar wij blij van worden (en jij waarschijnlijk ook!)

Sieraden, de meeste mensen kunnen er maar niet genoeg van krijgen. Een sierlijk kettinkje om de nek, kleurrijke armbanden om de pols gecombineerd met een prachtig horloge, of stoere ringen. Vrijwel iedereen draagt wel minimaal één soort sieraad. Een sieraad zegt vaak iets over je persoonlijkheid en maakt je outfit compleet. Zilveren sieraden stralen rust uit, goud ziet er chique uit en leer staat voor termen als ‘stoer’ en ‘gedurfd’. Ieder sieraad, van welk materiaal ook gemaakt, draagt bij aan de boodschap die je met jouw uiterlijk uitdraagt. In deze blog nemen we jou graag mee in de sieradenmerken waar wij blij van worden. Van welk sieradenmerk gaat jouw hart sneller kloppen?

 

Buddha to Buddha

Buddha to Buddha is nog steeds een erg bekend en geliefd sieradenmerk. Het assortiment bestaat grotendeels uit stoere, handgemaakte zilveren en leren armbanden en ringen die in Indonesië worden gemaakt. Buddha to Buddha sieraden kenmerken zich vooral door de stoere, grove schakels, veelal in combinatie met mooie details van leer. Wie voor een sieraad van Buddha to Buddha kiest, kiest voor een uniek sieraad die op geheel ambachtelijke wijze met de hand wordt gemaakt.

 

Pandora

Wie kent ze niet? De enige echte Pandora bedelarmbanden. Misschien heb jij deze bedeltjes vroeger ook wel gespaard of spaar je ze nog steeds. Het concept achter de Pandora bedelarmband is dat je voor iedere belangrijke of bijzondere gebeurtenis een nieuw bedeltje aan je armband hangt. Heb je pas je autorijbewijs gehaald? Dan kun je je armband aanvullen met een bedeltje van een auto. Ben je pas geleden bevallen van een zoontje of dochtertje? Ook dan heeft Pandora verschillende leuke bedeltjes in haar assortiment om deze gebeurtenis mee te vieren en te vereeuwigen aan jouw armband. Zo heeft Pandora voor iedere gebeurtenis wel een geschikt bedeltje.

 

Zinzi

Nog zo’n mooi merk is Zinzi. Zinzi heeft een groot assortiment aan zilveren én gouden sieraden voor een zeer betaalbare prijs. Alle sieraden worden gemaakt van de beste kwaliteit materialen en dat zie je terug! Het is een merk dat écht meegaat met de huidige trends en mode. Het is dan ook niet vreemd dat veel bekende Nederlandse vrouwen, waaronder Kim Feenstra bijvoorbeeld, sieraden van Zinzi dragen. Met Zinzi weet je zeker dat je een trendy sieraad in huis haalt!

 

 

 

https://www.juwelierswebshop.nl/