Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Opslaan bij opslagman

Opslagman verhuurt opslagruimtes vanuit vier vestigingen in heel Nederland. Het bedrijf is van oorsprong een vastgoedbedrijf en maakte de beslissing om de focus te leggen op het verhuren van (particuliere) opslagruimtes.

De opslagruimtes kunnen alleen online worden aangevraagd. Daarom kunt u op elk gewenst moment een opslagruimte huren en alle benodigde informatie kunt u vinden in een bevestigingsmail zodra u een opslagruimte hebt aangevraagd.

U kiest eerst de vestiging waar u een opslagruimte wenst te huren. Zodra u hebt gekozen vult u uw gegevens in en leest u de huurovereenkomst aandachtig door. Als u akkoord gaat met de huurovereenkomst betaalt u de eerste termijn per factuur of via iDeal en kiest u uw bank. Zodra u een opslagruimte hebt aangevraagd, kunt u direct gebruik maken van uw persoonlijke portal.

Service van Opslagman

Opslagman staat bekend om haar goede service – ze staan iedere dag voor u klaar om uw vragen online of telefonisch te beantwoorden. Verder kunt u alles zelf regelen met uw persoonlijke toegangscode tot uw portaal. Ook ontvangt u altijd een slot ter beveiliging van uw opslagruimte. Ook is er een ophaalservice om uw spullen op te halen en te vervoeren, zodat u zich daar ook niet druk over hoeft te maken.

Vestigingen

Zoals eerder benoemd zijn er vier vestigingen waar u een opslagruimte kunt huren. Deze locaties zijn gevestigd in Utrecht, Amerongen, Nieuwegein en Veenendaal. U kunt een box aanvragen bij de vestiging bij u in de buurt. Alle vestigingen zijn zeer centraal gelegen en makkelijk bereikbaar. In uw opslagruimte kunt u gemakkelijk uw inboedel opslaan als u bijvoorbeeld gaat verhuizen of tijdelijk niet genoeg ruimte heeft om al uw goederen in uw huis/pand op te slaan.

Met uw persoonlijke toegangscode kunt u iedere dag uw box bezoeken tussen 6 uur ’s ochtends en elf uur ’s avonds. U kunt zelf bepalen hoe lang u de box wilt huren en de box is iedere maand online opzegbaar. De opslagruimtes variëren in grootte, daarom vindt u altijd een box die genoeg ruimte biedt voor uw goederen. Als de opslagruimte toch niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u deze kosteloos omruilen voor een kleinere of grotere opslagruimte.