Rodedoos
Image default
Bedrijven

Serveer heerlijke cupcakes in kleurrijke cupcake vormpjes op je feest

Cupcakes zijn populaire toetjes of traktaties op een feestje, zeker wanneer het gaat om een verjaardagfeestje van een kind. Plan jij binnenkort ook een feestje, voor je kind of jezelf, en wil je daarvoor zelf cupcakes bakken? Goed idee! Dan heb je natuurlijk ook mooie cupcake vormpjes nodig om je toetjes in te serveren aan je gasten. De mooiste papieren vormpjes voor je cupcakes vind je in de webshop of een van de winkels van Daily Style!

Bestel papieren vormpjes in een kleur naar keuze

Cupcake vormpjes vind je in deze webshop in heel wat kleuren. Zo vind je altijd wel leuke vormpjes die passen in de stijl en aankleding van je feest. Kies bijvoorbeeld roze of blauwe cupcake vormpjes voor je babyshower. Heb je een huwelijksjubileum of verjaardag te vieren? Dan vind je in het assortiment ook stijlvolle zilveren en gouden cupcake vormpjes. Alle vormpjes zijn bovendien inclusief bijpassende papieren vlaggetjes. Zo kun je jouw zelfgemaakte cupcakes uitbundig versieren. Perfect als je iets te vieren hebt!

Bestel alles voor jouw feestje eenvoudig online

Cupcakes serveren is natuurlijk leuk en zal bij je gasten zeker in de smaak vallen. Om kruimels op je nette vloeren te vermijden, is het echter slim om je lekkernijen te serveren op een bord. Geen zin om na afloop van je evenement nog de afwas te doen? Ook dan kan Daily Style uitkomst bieden met duurzaam wegwerpservies. Duurzaam wegwerpservies combineert het gemak van papieren servies dat je niet hoeft af te wassen, met milieubewust handelen. Het duurzaam wegwerpservies van Daily Style is namelijk gemaakt van biologisch verantwoord hout, zoals bamboe. Zoek je nog andere benodigdheden voor een geslaagd feestje? Ook dat vind je tegen een zachte prijs bij Daily Style. Van geschenkzakjes tot decoratie en veel meer. Ontdek het aanbod van deze webshop en bestel eenvoudig online alles voor jouw feest!