Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Uitgerust op vakantie gaan

Op vakantie gaan is heel leuk, maar ook altijd spannend. Je wilt natuurlijk op tijd aankomen op het vliegveld. Als je midden in de nacht moet vliegen en ook nog eens een flink stuk naar Schiphol moet rijden, dan is het logisch dat je moe aan je vakantie of zakenreis begint.

Een oplossing hiervoor is Park, Sleep and Fly, zodat je volledig uitgerust aan je vakantie of zakenreis kan beginnen en ook je auto op een relatief goedkope manier kan parkeren.

Wat is Park, Sleep and Fly?

Om zo uitgerust mogelijk aan je vakantie te beginnen, kun je via Park, Sleep and Fly in een van de hotels rondom Schiphol overnachten. Je auto kan je dan vaak gratis bij het hotel parkeren. Alle hotels die Park, Sleep and Fly aanbieden, hebben een shuttle bus, die je vanaf het hotel naar het vliegveld brengt. Zo begin je uitgerust aan je vakantie en weet je zeker dat je op tijd bent voor je vliegtuig.

Park, Sleep and Fly opties

Wil je zoveel mogelijk geld besparen, dan kun je diverse Park, Sleep and Fly opties bekijken op Schiphol. Je kunt de prijzen van de hotels vergelijken, maar je kunt bijvoorbeeld ook kijken tot hoe laat de shuttle bus rijdt die je naar het vliegveld brengt. Er zijn namelijk hotels waarvan de shuttle bus pas vroeg in de ochtend vertrekt. Dat betekent dat als je vlucht midden in de nacht vertrekt, je dus een taxi naar het vliegveld zult moeten nemen.