Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Voordelen AVG antivirus

Je bent op zoek naar een goede antivirus en weet niet precies welke je moet aanschaffen. AVG antivirus is heel populair en er zijn genoeg redenen waarom dat zo is:

  1. Het beschermt je PC op verschillende manieren

Je verwacht al dat het virussen, malware en bedreigingen voor je verwijdert, maar daarnaast doet het nog veel meer. Het beschermt je privacy door ervoor te zorgen dat niemand je persoonlijke gegevens kan stelen. Spam en scammers worden tegengehouden. Je wordt gewaarschuwd wanneer een website gevaarlijk is zodat je het kunt vermijden.

  1. AVG kun je ook gratis krijgen

Als je de basis bescherming alleen wilt, kun je dat krijgen door de gratis versie ervan te downloaden. Die alleen is al genoeg om je pc voldoende bescherming te geven.

  1. Veilig bankieren

Je kunt je geldzaken online regelen zonder bang te zijn dat er van je gestolen wordt. Online winkelen hoort hier ook bij en het zal niemand lukken om achter je rekeningnummers te komen.

  1. Het neemt weinig plaats in

Sommige programma’s die je download om je pc te beschermen zijn meestal te groot en kunnen je computer langzamer laten werken. AVG antivirus neemt niet veel geheugen in beslag en is ook nog heel eenvoudig te installeren. 

  1. Je hebt altijd de laatste versie

Je hoeft niet zelf te zoeken naar de laatste updates. De antivirus zorgt er zelf voor dat het altijd up-to-date is. Je kunt er dus verzekert van zijn dat je de ultieme bescherming blijft krijgen.

http://www.vergelijkvirusscanner.nl/