Rodedoos
Image default
Auto's en Motoren

123-theorie regelt de theorie examen aanvraag bij het CBR voor jou!

Wil jij snel het auto of motor theorie examen aanvragen en zo snel mogelijk slagen voor het examen? Dat kan bij 123-theorie! En de wachttijden zijn lekker kort. Wanneer je kiest voor onze dagcursus heb je zelfs binnen 1 dag het theoriecertificaat in the pocket. Bij een dagcursus van 123-theorie heb je namelijk les in de ochtend en doe je diezelfde middag nog examen bij het CBR. Bij ons kan je genieten van vele voordelen: je leert de theorie super goed aan, de sfeer is altijd relaxed en gezellig, de docenten zijn goed opgeleid, wij weten wat te doen bij leerproblematiek, we regelen van A tot Z alles voor je, wij hebben altijd voldoende plekken beschikbaar, na de aanvraag van het theorie examen kan je meestal al binnen 2 tot 4 weken bij ons terecht, je mag vanaf de leeftijd van 17 jaar al meedoen met onze cursus, wij zorgen ervoor dat jij zeker weten slaagt.

Voor het examen bij het CBR kan je kiezen uit twee opties, het standaard examen en het verlengde examen. De kosten voor het standaard examen bedragen €37,-. Het standaard of reguliere examen is het meest gekozen examen. Wanneer je dit examen aanvraagt kan je vaak binnen 2 tot 4 weken examen doen. De kosten voor het verlengde examen bedragen €49,-. Bij dit examen krijg je meer tijd voor de inzicht en kennis onderdelen. Daarnaast wordt het examen voorgelezen, wat erg gunstig is voor mensen die te maken hebben met taalproblematiek of dyslexie. De beschikbaarheid van examens met extra tijd ligt wat lager, het kan dus zijn dat je voor dit examen wat langer moet wachten voor jij aan de beurt bent.

Wij kunnen dus het CBR examen voor jou aanvragen en alles daaromheen regelen. Maar ook wanneer jij zelf al een examen hebt aangevraagd bij het CBR kun je bij ons terecht voor een theoriecursus. Wij zorgen er dan voor dat jij cursus kan volgen op de dag dat je examen moet doen.

Theoriecursus op vele plaatsen

Kies jij voor de motortheorie Amsterdam, de motortheoriecursus Deventer, de autotheorie Eindhoven of de autotheorie Rijswijk? Bij ons kan het allemaal! Sterker nog, wij bieden naast deze plaatsen nog vele andere plaatsen aan waar jij onze theoriecursus kan volgen. Kijk snel op onze website waar wij nog meer te vinden zijn en schrijf je meteen in!

https://www.123-theorie.nl/