Rodedoos
Image default
Auto's en Motoren

Bescherm uw auto met een rubber kofferbakmat

Schaf een goede rubber kofferbakmat aan en bescherm de originele bekleding van de kofferbak van uw auto tegen vuil, nattigheid, beschadigingen, het haar van uw huisdier, modder, sneeuw, vocht en andere vuiligheid. De mat wordt voor u speciaal op maat gemaakt, voor elke merk en elk model auto. Ook voor uw bestelbus of grotere laadruimtes hebben we op maat gemaakte rubberen matten. We hebben matten die u zelf op maat kunt snijden en óók matten die al op maat zijn. De rubber kofferbakmat is ideaal voor vervoer van huisdieren, vloeistoffen, gereedschappen of andere spullen die uw kofferbak zouden kunnen vervuilen of beschadigen.

De rubber kofferbakmat is eenvoudig te onderhouden

Na verloop van enige tijd raakt de kofferbak vervuild en kan de bekleding worden beschadigd. Daarom is het goed een rubber kofferbakmat aan te schaffen. Deze zijn duurzaam en zeer eenvoudig af te spoelen met water of af te vegen met een vochtige doek. Is uw mat heel erg vuil, dan kunt u die gewoon met een hogedrukreiniger wassen. De rubber kofferbakmat is gemaakt van flexibel rubber, waardoor het gemakkelijk op te bergen is. De mat is ook geschikt voor elke type bedrijfswagen, waarin bijvoorbeeld gereedschappen, verf of smeerolie vervoerd worden. De mat sluit naadloos aan bij de hoeken en randen in uw kofferbak, waardoor er geen vuil of vloeistof kan belanden in de originele bekleding.

De rubber kofferbakmat is een ‘must-have’

De rubber kofferbakmat is gemaakt van synthetisch rubber en hierdoor heeft u geen last van een onaangename rubbergeur. Met een rubber kofferbakmat kunt u altijd zorgeloos uw huisdier of goederen vervoeren. De kofferbak van uw auto blijft altijd schoon en netjes en de mat is daarom een ‘must-have’ in uw auto. Wilt u uw kofferbak ook altijd schoonhouden? Koop dan uw rubber kofferbakmat bij ons. Wij hebben matten met een perfect pasvorm voor vrijwel alle automerken en modellen. Onze matten gaan lang mee en zijn niet duur.