Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Betrouwbare advocaat Driebergen

Bent u op zoek naar een advocaat uit Driebergen? Dan bent u bij Schouten-advocaten wel op de juiste plek. Dit advocaten kantoor is opgericht in 1974 door de heer J.F.G Schouten. Het pand ligt gevestigd in Driebergen, op de Slotlaan om precies te zijn. Zowel bedrijven als particulieren konden, en kunnen nog steeds hier terecht. Dit advocatenkantoor is een echt familiebedrijf, voor sommige andere familiebedrijven is dit een goede reden om speciaal voor hen te kiezen. Hun doel is om in de toekomst door te blijven groeien en zoveel mogelijk mensen te helpen, ook hopen ze het bedrijf door te geven aan de volgende generatie van de familie zodat het familiebedrijf blijft bestaan.

Advocaat Driebergen diensten

Uw potentiële advocaat uit Driebergen levert meerdere diensten aan. Juridisch advies. Weet u even niet zo goed hoe u verder moet, dan helpt Schouten-advocaten u graag verder. Ze bekijken de zaak en adviseren u een goede op een duidelijke manier. Omdat ze al zoveel jaar ervaring hebben, hebben ze waarschijnlijk al wel eens een soortgelijke zaak hebben behandeld wat alleen maar in uw voordeel kan zijn. Procederen. Ook hierin hebben ze veel ervaring, ze staan zelfs ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht. Onderhandelen. Onderhandelen, op welk gebied dan ook, is ook iets waar ze u graag mee helpen. Contracten opstellen en beoordelen. Het opstellen van een contract is iets heel erg belangrijks. Je wilt niks vergeten en dat alle details er duidelijk in staan. Een slecht contract kan je in de toekomst problemen opleveren, en dat wil je natuurlijk niet. Laat het daarom doen door de advocaat uit Driebergen. Second opinion. Als u ergens niet zeker van bent is het handig om een second opinion aan te vragen, ook dit kan bij Schouten-advocaten.

Tarieven advocaat Driebergen

Dit advocaten kantoor werkt volgens uurtarieven, deze prijzen kunnen uiteenlopen van zo’n €195,- tot €250,-. Afhankelijk van een hoop factoren. Prijzen worden altijd van te voren vastgelegd in overleg met u. Alles wordt schriftelijk vastgelegd, zo weet u dus altijd waar u aan toe bent. Voor meer informatie en/of vragen kunt u altijd contact opnemen.