Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

De NIU N1S, bij Polderscooter

Bij Polderscooter is het mogelijk om allerlei verschillende scooters te kopen, huren of leasen, zoals de NIU N1S. Bij ons is deze scooter te krijgen in een aantal verschillende kleuren, zoals oranje, zwart of donkerblauw. Een zeer degelijke scooter, die al vanaf €60,48 per maand te leasen is. Wanneer u dit model wilt kopen, dan bent u klaar bij €2.999,-. Deze mooie scooter heeft zowel een snor als een bromuitvoering. Dat houdt in dat het maximaal 25 km/h of 45 km/h kan rijden, en de bestuurder moet zich vervolgens ook houden aan andere verkeersregels voor het voertuig.

De NIU N1S bij Polderscooter halen

Deze mooie scooter, de NIU N1S is dus bij Polderscooter te koop, te huur en te leasen. Maar waarom kiezen voor Polderscooter? Wanneer u voor onze mooie winkel kiest, kunt u genieten van een aantal voordelen zoals het feit dat we de grootste scootershowroom in heel Nederland hebben! Dat betekent dat u al snel een nieuw model kunt vinden die beter bij u past, wanneer de NIU N1S toch minder goed bevalt bij de eerste indruk. Daarnaast heeft u het grote voordeel dat we al vanaf €18,- per maand leasen, dus ook bij weinig budget kunt u vinden wat u zoekt. Bovendien heeft Polderscooter wel 3 jaar garantie op scooters, iets wat niet heel veel andere winkels kunnen zeggen. Bij Polderscooter kunt u gewoonweg uitstekende service en kwaliteit verwachten, zoals het feit dat we aan scooteronderhoud op locatie doen voor onze klanten.

De voordelen

Niet alleen kiezen voor Polderscooter heeft veel voordelen, ook een NIU N1S scooter kiezen heeft veel voordelen. De accu is namelijk ongelofelijk licht, waardoor er meer bereik is. Dit komt doordat de series de modernste lithium-ion accupakketten gebruikt, die ook nog eens een garantie hebben van twee jaar. Doordat het gewicht vrij klein is (10 kg) kunt u de accu vrij eenvoudig meedragen om op te laden wanneer u op kantoor zit, of zelfs wanneer u thuis bent. Wanneer de accu volledig is opgeladen na 6 uur, kunt u tussen de 50 en de 70 kilometer rijden!