Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Boeken drukken bij boeken-drukken.com

Boeken drukken, waar kan dat eigenlijk? Bij boeken-drukken.com natuurlijk! Bij ons is het mogelijk om zeer snel en voordelig uw boek te laten drukken. Met onze expertise kunnen we ervoor zorgen dat hetgeen wat nu nog een document is op uw computer, een mooi gebonden boek wordt dat u gewoon in uw handen kunt vasthouden. Met boeken-drukken.com kan bijna alles, van boeken drukken in kleine en grote oplages helemaal tot een levering die al binnen vijf werkdagen geregeld kan worden! Wij zijn er om het hele proces van een gedrukt boek krijgen een stuk makkelijker te maken en soepel te laten verlopen. Met onze hoogst persoonlijke service krijgt u een product waar u echt trots op kunt zijn.

Boeken drukken voor voordelige prijzen

Bij ons is het dus mogelijk om met voordelige prijzen boeken te laten drukken, maar wat verstaan we er eigenlijk onder. Wat we willen zeggen is, onze prijzen zijn zo scherp, dat u er bijna een papiersnee van zult krijgen! Bovendien is onze prijs inclusief alles. Dit houdt in dat u uw boek kunt laten afleveren op één adres in Nederland, en daarbij een volledige proefdruk en lay-out voor de omslag bij krijgt. Bent u benieuwd naar wat de kosten zullen zijn voor het drukken van uw boek? Dan kunt u vrijblijvend bij ons een offerte aanvragen, deze krijgt u dan binnen één werkdag van ons.

Onze persoonlijke service

De klant staat bij ons centraal in het drukken van boeken. Daarom kunt u bij ons rekenen op persoonlijke ondersteuning én uitgebreid advies over van alles en nog wat, waaronder de tijdsplanning. Uw boeken worden door ons zelf op locatie geproduceerd, dus zal het hele proces snel en efficiënt verlopen. Het is bovendien mogelijk om onze vormgevers in te schakelen voor de opmaak van het binnenwerk, en ook de lay-out van de omslag.

Proefdruk, en snel geleverd

U krijgt tot slot van ons een complete proefdruk die u kunt controleren, voordat we aan de slag gaan met al uw boeken drukken. Laatste wijzigingen kunnen op die manier nog doorgegeven worden, voordat het drukken écht van start gaat.