Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

De iconische eiken picknicktafel binnenkort bij u in de tuin?

Haast iedereen is wel bekend met de iconische eiken picknicktafel. Of u hem nou kent van uw schooltijd, uw studententijd of omdat u in uw jeugd altijd een eiken picknicktafel in de tuin had staan; iedereen weet hoe de eiken picknicktafel eruit ziet. Op deze manier weet u wat u kunt verwachten bij een eiken picknicktafel en kunt u ook goed de grootte inschatten. Op www.eikenpicknicktafel.nl worden verschillende formaten eiken picknicktafels aangeboden. Zo zijn er eiken picknicktafels voor de kleintjes onder ons beschikbaar, maar ook extra lange picknicktafels voor als u met een groot gezin woont. De eiken picknicktafel is eigenlijk overal onmiskenbaar. U kunt een eiken picknicktafel in het park plaatsen, buiten bij school, in uw eigen tuin, bij uw bedrijf etcetera. Lees snel verder als u meer wilt weten over de beschikbare eiken picknicktafels.

Een eiken picknicktafel is onmiskenbaar buiten

De eiken picknicktafels zijn onderverdeeld in vijf soorten. Deze soorten zijn gebaseerd op de afmetingen. De eerste soort is een eiken picknicktafel van twee meter lang, 180 kilogram zwaar, 1,55 meter breed en 0,75 meter hoog. Onze tweede eiken picknicktafel langer en is maar liefst drie meter lang, 300 kilogram zwaar en van dezelfde breedte en hoogte. Als u meer aangetrokken bent tot de middenweg hiertussen hebben wij de derde eiken picknicktafel van 2,5 meter lang en 200 kilogram met weer dezelfde breedte en hoogte. Denkt u toch meer tafel nodig te hebben dan bieden wij nog de eiken picknicktafel aan van 3,5 meter lang en 300 kilogram zwaar geschikt voor een grote groep van 12 personen. Ideaal voor de hele familie of voor bedrijven. Bovendien zijn al deze tafels ook nog in de aanbieding. Ook voor de kinderen hebben wij speciale picknicktafels die wat minder hoog zijn, minder zwaar zijn en minder lang. Denk bijvoorbeeld aan de kinderpicknicktafel van 1,5 meter lang, 0,6 meter hoog en 80 kilogram.

Contact met www.eikenpicknicktafel.nl

Dat kan natuurlijk! Bezoek onze webshop en kijk onder het kopje ‘Contact’ om met ons contact op te nemen. Wij zullen uw vraag, probleem of interesse zo snel mogelijk beantwoorden.