Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een carrièreswitch op latere leeftijd

Het kan zijn dat je na jaren toe bent aan een carrièreswitch, je hebt jaren lang bij hetzelfde bedrijf gewerkt en alle taken voer je in de automatische stand uit. Daarnaast heb je geen plezier meer in wat je doet en ben je eigenlijk op zoek naar meer uitdaging, je vitaliteit is heel erg laag geworden. Toch ben je net de veertig gepasseerd en aan de hand van statistieken heb je begrepen dat je eigenlijk geen kans meer hebt om nu nog aan een nieuwe baan te beginnen, maar je hebt ook geen zin om nog jaren bij dit bedrijf te blijven werken. Je kunt op dat moment de statistieken ook negeren en op zoek gaan naar een nieuwe baan. Je hebt er dus veel aan om informatie vitaliteit op de website Carrièrepoort.nl in te winnen.

 

Je kan natuurlijk besluiten om zelf op zoek te gaan naar een nieuwe baan, maar je kan ook loopbaanbegeleiding van Carrierepoort in schakelen. Als je de loopbaanbegeleiding inschakelt, dan wordt je bij het hele traject naar een nieuwe baan goed begeleid en zij helpen je met het vinden van een nieuwe baan. Je kan natuurlijk ook zelf proberen erachter te komen wat bij jou past, maar dit is toch vaak lastiger dan gedacht. Er zijn verschillende personen die de veertig al waren gepasseerd en toch geswitcht zijn van carrière en het is dan ook zeker mogelijk, ongelukkig jaren bij een bedrijf blijven werken dat is voor niemand goed. Wanneer jij een goede inzet toont en er echt helemaal voor gaat is het een stuk makkelijker om een nieuwe baan te vinden die helemaal bij jou past.

Ben jij dus de veertig gepasseerd en toe aan een carrièreswitch? Wacht dan niet langer en ga er iets mee doen. Weet je niet goed wat je wilt? Schakel dan een loopbaanbegeleider in die kan jou begeleiden tijdens dit traject, zodat jij straks weer met plezier naar het werk gaat.

http://carrierepoort.nl/