Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een goedkope opslagruimte Amsterdam-Zuid

Opslagman is een opslagruimte nabij Amsterdam-Zuid die al 16 jaar lang ervaring hebben. Ze huren opslagruimtes vanuit verschillende vestigingen: Diemen, Utrecht, Amerongen, Veenendaal en Nieuwegein. In principe is Opslagman begonnen als vastgoedbedrijf, echter sinds een aantal jaar ligt de focus op het verhuren van particuliere opslagruimte. Opslagman opslagruimte Amsterdam Zuid is een tweede generatie familiebedrijf dat veel ervaring heeft.

Ook tijdelijke opslagruimtes zijn een mogelijkheid. Opslagman is voorzien van een adres in regio Utrecht waarbij het mogelijk is om goedkoop online de spullen te regelen inclusief persoonlijke service.

Waarom en hoe online opslagruimte Amsterdam Zuid huren?

Bij Opslagman is het alleen mogelijk om online een opslagruimte nabij Amsterdam-Zuid te huren. Het kan hierdoor op elk moment door middel van een klantenportaal waar klanten kunnen inloggen via de website Opslagman.nl. Via het klantenportaal wordt tevens ook alle informatie automatisch toegestuurd. Een opslagruimte Amsterdam Zuid huren is al gebeurd in vijf simpele stappen, kies een locatie waar u wilt huren, kies de grootte van de ruimte, Kies de datum waarop u de opslagruimte nodig heeft, vul uw gegevens in en vervolgens kunt u al direct via de website betalen. Ik hoor u denken ‘’is het echt zo simpel?’ Ja, zo simpel is het. Nadat alle stappen zijn doorlopen ontvangt u een bevestigingsmail met een link voor het online klantenportaal en is er ook direct toegang tot de opslagruimte Amsterdam Zuid.

Een opslagruimte huren bij Opslagman.nl wordt u al helemaal makkelijk gemaakt met de ophaalservice. Er is gedacht aan verhuisdekens, gereedschap, spanbanden en rollend materiaal in de bakwagen. Op locaties Amerongen, Nieuwegein, Veenendaal, Utrecht of Diemen kan er gratis gebruik worden gemaakt van bovenstaande transportmiddelen

Gebruikers ervaringen liegen er niet om 

Door de jaren dat opslagman.nl opslagruimtes is gaan verhuren hebben ze een hoop beoordelingen ontvangen van klanten. Veelal zijn deze beoordelingen uitermate positief, dit motiveert Opslagman.nl om door te gaan met dit succes. 

Beoordelingen van opslagman.nl klanten:

Breunese: “Prima, goede locatie en faciliteiten en service.’’

Verweij B.E.: ”Supersnelle service! Snel en goed geregeld.

T. van Goor: “De kennismaking met de Opslagman was uiterst duidelijk. Informatie over diverse maten van de ruimtes, kosten, wijze van binnenkomen in het gebouw, wijze van betalen, alles was direct duidelijk.”

Heb je interesse in een opslagruimte in Amsterdam Zuid? Klik dan hier.