Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een grootformaat scanner nodig?

Een grootformaat scanner is een bijzonder handig apparaat en dat mag natuurlijk niet ontbreken in een bedrijf waar gewerkt wordt met allerlei grootformaat documenten en prints. Want hoe kun je anders bijvoorbeeld een A0 formaat print zoals bouwtekeningen via mail bij je opdrachtgevers of je klanten krijgen? Een grootformaat scanner biedt dan dé uitkomst. Repromat heeft een zeer uitgebreid assortiment aan grootformaat scanners. Wanneer u voornemens bent een (nieuwe) grootformaat scanner aan te schaffen, is het aan te raden eerst voor uzelf inzicht te krijgen in de verschillende eigenschappen waarover uw nieuwe scanner moet beschikken. Zoals u zult begrijpen is er een groot verschil tussen de diverse scanners onderling. Met de vriendelijke en de uitgebreide parate kennis van Ronald van Repromat krijgt u al snel antwoord op uw vragen. Ronald adviseert u graag geheel vrijblijvend om tot de voor u beste keuze te komen.

Welke grootformaat scanner kiest u?

Ondanks alle informatie over de grootformaat scanner die Ronald u kan geven of u op de website kunt lezen, kan het zijn dat u nog wat extra hulp nodig heeft met het bepalen welke grootformaat scanner voor uw bedrijf de meest logische aanschaf is. Het vakkundige personeel, waarvan de meesten meer dan 25 jaar in dienst bij Repromat, kent alle ins en outs van alle printsystemen uit het volledige assortiment van Repromat. Ze staan te allen tijde voor u klaar voor een gedegen advies en mede dankzij de installatieservice bent u gegarandeerd van een optimaal werkende grootformaat scanner binnen uw bedrijf.

Een grootformaat scanner inclusief prima service

Onverhoopte problemen met uw grootformaat scanner? Geen angst. Repromat heeft op werkdagen een storingsdienst met een landelijke dekking. Repromat begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is dat processen niet verstoord worden of grote vertraging oplopen en dat eventuele problemen dus zo snel mogelijk opgelost moeten worden. U kunt in voorkomend geval de technische dienst op afroep inschakelen of u kunt hiervoor een contract afsluiten bij Repromat. Kom gerust langs in de showroom in Meern, gemeente Utrecht voor nog meer informatie en het bekijken van de diverse grootformaat scanners uit het assortiment.