Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Schuifpuien geven een extra dimensie aan uw woning

Schuifpuien bieden je de kans om al van het winterzonnetje te genieten zonder daarvoor uw huis uit te moeten. Een heerlijk gevoel maakt zich van u meester. Een gevoel dat u met de schuifpuien van Schipper Ede zelfs elk seizoen kunt opwekken. Een schuifpui zorgt immers voor een directe verbinding tussen uw tuin en uw thuis. Het is heerlijk bijkomen van een lange (werk)dag, energie opdoen voor de resterende uurtjes thuis met uw gezin. Even lekker wegdromen en genieten van een tuin die aan het einde van een lange, gure en koude winter weer langzaam tot leven komt. Of van de ontluikende bloemblaadjes in de lente die een voorzichtige start van de zomer aankondigen. In de zomer betrek je door het gebruik van schuifpuien de tuin bij je woonkamer. Waardoor je zonder na te denken naar buiten stapt om één te zijn met de natuur.

Schuifpuien halen buiten naar binnen

Schuifpuien zijn zeker een aanvulling op uw inrichting. Ze veranderen direct je interieur met hun immense oppervlakte van glas. Het licht dat uw woonkamer binnendringt is met geen enkele andere kunststof lichtbron te overtreffen. De ruimtelijkheid die ontstaat door schuifpuien toe te passen in uw woning is ongekend. Een donkere, sombere woonkamer met weinig lichtinval lijkt al gauw (te) klein. Maar door de toepassing van een schuifpui verandert de woonkamer binnen een dag in een lichte, vrolijke woonkamer die fris én veel ruimer aanvoelt.

Kunststof schuifpuien

De kunststof schuifpuien van Schipper Ede hebben een lange levensduur waar u nauwelijks onderhoud aan heeft. Weg met tijdrovende klussen als schilderen en schoonmaken. De kunststof schuifpuien van Schipper Ede geven uw huis een eigentijdse uitstraling door de vele kleurstellingen die mogelijk zijn.

Aluminium Schuifpuien

Gaat uw voorkeur uit naar de aluminium schuifpuien van Schipper Ede? Ook dan kiest u voor kwaliteit en weinig onderhoud met een lange levensduur. Aluminium is sterk en kan een grote glaspartij met het grootste gemak ondersteunen, maar blijft makkelijk te hanteren door het lichte eigen gewicht.

Welk materiaal u ook kiest, met de schuifpuien van Schipper Ede zit u er altijd veilig én warm bij.