Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Onze makelaar uit Rhenen

We hebben een tijd geleden ons huis verkocht via een makelaar in Rhenen en we zijn heel erg tevreden over de manier waarop het is verlopen en bovendien is de verkoopprijs hoger uitgevallen dan gepland was van tevoren. We zijn dus heel blij met het verloop en het resultaat van de verkoop van ons huis vis Zonnenberg Makelaardij, dit bedrijf heeft er veel tijd in gestoken om ervoor te zorgen dat wij met een gerust hart op zoek konden naar een huis waar wij op korte termijn tijdelijk gaan wonen. Deze makelaar in Rhenen heeft namelijk enorm snel ons huis verkocht en dit had niemand verwacht. Hierdoor zijn wij gedwongen om een tijdelijk onderkomen te vinden totdat wij een nieuwe woning gevonden hebben waar we in kunnen. In deze blog deel ik graag mijn ervaring met Zonnenberg Makelaardij. 

De beste makelaar van Rhenen?

Deze vraag ging al een tijd in het rond, is Zonnenberg Makelaardij de beste makelaar van Rhenen? Om deze reden zijn wij ook eigenlijk bij hen terecht gekomen, want we waren toch wel benieuwd hoe het zou komen dat dit over hen werd gezegd. Tijdens de intake werd direct duidelijk waarom dit zo is, want hun werkwijze en plan op maat voor de verkoop van de woning werd gelijk op tafel gelegd. Dit schept vertrouwen van ons in hen. Het is namelijk zo dat niet iedereen ervoor kan zorgen dat je zoveel vertrouwen in iemand hebt na een intakegesprek van een uurtje dat je er direct van overtuigd bent dat de beste makelaar van Rhenen tegenover je zit. Zonnenberg Makelaardij dus wel en hierom was ons huis dus ook zo snel verkocht.

Ook benieuwd?

De werkwijze van Zonnenberg Makelaardij verschilt per klant, omdat voor iedere doelgroep een andere manier van werken de beste is. Dit is hetgeen waarin Zonnenberg Makelaardij zicht onderscheidt ten opzichte van iedere andere willekeurige makelaar in Rhenen. Zonnenberg Makelaardij staat altijd open om eens met jou een bak koffie te drinken en te bespreken op welke manier ze jou het beste kunnen gaan helpen als het eenmaal zover is.